ميز اردور/ شير برنج دارچيني با طعمي فوقالعاده
آخرين خبر/ چي لازم دارم: براي 2 نفر شير5 فنجان برنج 200 گرم نمک 1/4 قاشق چاي خوري شکر 65 گرم وانيل 1.5 قاشق چاي خوري دارچين 1/2 قاشق چاي خوري کشمش 60 گرم (اختياري) چطوري درست کنم: در يک ماهي تابه عميق، شير، برنجي که با آب شسته شده و نمک را مخلوط کنيد و روي حرارت بالا قرار دهيد تا سريع به جوش آيد. سپس حرارت را کمتر کرده و به مدت 20 دقيقه بگذاريد تا برنج نرم شود. در اين حين با قاشق چوبي هم بزنيد تا برنج به ته ماهي تابه نچسبد. زمانيکه برنج به اندازه کافي نرم شد، از روي حرارت برداريد و وانيل، شکر و دارچين را اضافه کنيد. مجددا به مدت 5 تا 10 دقيقه روي حرارت بگذاريد تا به غلظت کافي برسد. بعد از روي حرارت برداريد و در صورت تمايل کشمش اضافه کرده و مخلوط کنيد. حالا در ليوان يا کاسه مورد نظر براي سرو بريزيد. ميتوانيد بنا بر ذائقه، گرم يا سرد سرو کنيد.