شيريني ها/ «کيک داغ بادام و گيلاس»، بهترين پيشنهاد در هواي سرد
نمناک/ چي لازم دارم: 120 گرم کره 1 پيمانه آرد 1/2 قاشق چاي خوري بيکينگ پودر 1/2 قاشق چاي خوري نمک 150 گرم شکر 3 عدد بزرگ تخم مرغ 1/2 قاشق چاي خوري عصاره خالص بادام 200 گرم گيلاس يا مرباي گيلاس 1/2 پيمانه بادام پرک چطور بپزم: فر را از قبل با دماي 175 درجه سانتيگراد گرم کنيد. قالب پاي 23 سانتي متري را با، کره چرب کنيد و کمي آرد بپاشيد. در ظرفي متوسط آرد، بيکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنيد. با همزن برقي، کره را با شکر بزنيد تا سبک و پفکي شود.سپس تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کرده و به خوبي هم بزنيد. عصاره بادام را اضافه کنيد. مواد خشک (آرد، نمک، و بيکينگ پودر) را اضافه کرده وبا درجه پايين همزن بزنيد (بيش از حد هم نزنيد).مايه کيک را در قالب آماده شده بريزيد. گيلاس ها و بادام ها را روي آن پخش کنيد. مايه کيک را در به مدت 40 تا 45 دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزد. اجازه دهيد کيک براي 10 دقيقه قبل از سرو خنک شود. نکات 1- اين دستور به کره و آرد اضافي براي چرب کردن و آردپاشي قالب نياز داريد. 2- براي اندازه گيري دقيق تر آرد آن را با قاشق در پيمانه بريزيد و حتماً سر پيمانه را صاف کنيد . 3- اگر از گيلاس يخ زده استفاده مي کنيد، پس از آنکه يخشان باز شد، براي استفاده آنها را خشک کنيد. 4- اگر عصاره بادام پيدا نکرديد به جاي آن از اسانس بادام استفاده کنيد. 5- کره بايد در دماي اتاق باشد.