غذاي اصلي/ طرز تهيه تسو غذاي چيني با گل کلم
بيتوته/ تسو يک غذاي معروف چيني تند و شيرين و بي نهايت خوشمزه است که اگر گياهخوار هستيد و به سبزيجات علاقه زيادي داريد نبايد آن را از دست بدهيد. مواد لازم براي تسو : گل کلم بزرگ نصف عدد آرد ¾ پيمانه شير ¾ پيمانه پودر نان سوخاري ۱ پيمانه پودر فلفل سياه ½ قاشق چايخوري نمک دريا ۱ قاشق چايخوري طرز تهيه تسو: فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهايت گرم کنيد. گل کلم را در اندازه کوچک خرد کنيد. و داخل ظرف بزرگي آرد، شير، فلفل و نمک را با هم ترکيب کنيد. گل کلم را داخل مخلوط بريزيد و هم بزنيد تا مواد همه جاي کلم را بپوشاند. گل کلم ها را داخل مخلوط بريزيد سپس گل کلم ها را داخل پودر سوخاري يا پودر نان بغلتانيد.گل کلم ها را داخل پودر سوخاري يا پودر نان بغلتانيد گل کلم ها را روي کاغذ روغني بچينيد و به مدت ۲۵ الي ۳۰ دقيقه داخل فر قرار دهيد تا کاملا ترد شود. گل کلم ها را روي کاغذ روغني بچينيد و داخل فر قرار دهيد تا کاملا ترد شود مواد لازم براي سس تسو : روغن زيتون ۲ قاشق غذاخوري سير ريز ريز شده ۳ قاشق غذاخوري زنجبيل ريز ريز شده ۱ قاشق غذاخوري آرد ۱ قاشق غذاخوري شکر قهوه اي ۱/۳ پيمانه سس سويا ۱/۳ پيمانه سرکه ۱/۳ پيمانه عصاره سبزيجات ½ پيمانه رب گوجه فرنگي يا گوجه له شده ۱ و ½ قاشق غذاخوري طرز تهيه سس تسو : ظرف را روي شعله با حرارت کم قرار دهيد. روغن را داغ کنيد. سير و زنجبيل را به مدت ۳ الي ۵ دقيقه تفت بدهيد. رب گوجه فرنگي و شکر قهوه اي را اضافه کنيد و ۳ دقيقه ديگر تفت بدهيد. آرد را با ۱ قاشق غذاخوري آب گرم مخلوط کنيد. به جاي آب مي توانيد از شير استفاده کنيد. سس سويا، سرکه و عصاره سبزيجات را اضافه کنيد و هم بزنيد. ۷ الي ۱۰ دقيقه مواد سس را بجوشانيد. سس غليظ شده آماده خوردن است. گل کلم ها را داخل سس بغلتانيد و با برنج يا سالاد سرو کنيد.