چاره چي/ عسل ماده غذايي است که هيچ وقت فاسد نمي شود و حتي پس از ۳ هزار سال، باز هم قابل مصرف است. اما اين روزها در مغازه ها و جاهاي مختلف شاهد عسل هاي تقلبي بسياري هستيم. چگونه عسل تقلبي را از عسل طبيعي تشخيص دهيم؟
اول از همه از جايي عسل تهيه کنيد که مي دانيد مطمئن است و اعتماد داريد عسل طبيعي مي فروشد. به اين ترتيب نيازي به نگراني نخواهيد داشت. اما براي تشخيص درست عسل مراحل زير را طي کنيد:
هميشه برچسب آن را بخوانيد. بنابراين اگر عسل داراي فروکتوز يا گلوکوز زياد باشد يعني دست خورده است.
زماني که عسل طبيعي و خالص باشد با گذشت زمان شيرين تر مي شود. بنابراين اگر عسل شما شيرين نمي شود پس دست خورده است.
يک قاشق عسل برداريد و آن را در ليوان آب فرو ببريد. اگر عسل حل شد يعني دست خورده است.
در صورت اطمينان بيشتر، چند قطره يُد داخل ليان آب بريزيد و عسل به درون آن اضافه کنيد. اگر مايع آبي شد پس عسل دست خورده است.
بازار