چاره‌ چی/ عسل ماده غذایی است که هیچ وقت فاسد نمی شود و حتی پس از ۳ هزار سال، باز هم قابل مصرف است. اما این روزها در مغازه ها و جاهای مختلف شاهد عسل های تقلبی بسیاری هستیم. چگونه عسل تقلبی را از عسل طبیعی تشخیص دهیم؟

اول از همه از جایی عسل تهیه کنید که می دانید مطمئن است و اعتماد دارید عسل طبیعی می فروشد. به این ترتیب نیازی به نگرانی نخواهید داشت. اما برای تشخیص درست عسل مراحل زیر را طی کنید:

همیشه برچسب آن را بخوانید. بنابراین اگر عسل دارای فروکتوز یا گلوکوز زیاد باشد یعنی دست خورده است.
زمانی که عسل طبیعی و خالص باشد با گذشت زمان شیرین تر می شود. بنابراین اگر عسل شما شیرین نمی شود پس دست خورده است.
یک قاشق عسل بردارید و آن را در لیوان آب فرو ببرید. اگر عسل حل شد یعنی دست خورده است.
در صورت اطمینان بیشتر، چند قطره یُد داخل لیان آب بریزید و عسل به درون آن اضافه کنید. اگر مایع آبی شد پس عسل دست خورده است.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

کل ايرانو مثل کف دستت بلد باش
بلد آگهی