چاره‌ چی/ عسل ماده غذایی است که هیچ وقت فاسد نمی شود و حتی پس از ۳ هزار سال، باز هم قابل مصرف است. اما این روزها در مغازه ها و جاهای مختلف شاهد عسل های تقلبی بسیاری هستیم. چگونه عسل تقلبی را از عسل طبیعی تشخیص دهیم؟

اول از همه از جایی عسل تهیه کنید که می دانید مطمئن است و اعتماد دارید عسل طبیعی می فروشد. به این ترتیب نیازی به نگرانی نخواهید داشت. اما برای تشخیص درست عسل مراحل زیر را طی کنید:

همیشه برچسب آن را بخوانید. بنابراین اگر عسل دارای فروکتوز یا گلوکوز زیاد باشد یعنی دست خورده است.
زمانی که عسل طبیعی و خالص باشد با گذشت زمان شیرین تر می شود. بنابراین اگر عسل شما شیرین نمی شود پس دست خورده است.
یک قاشق عسل بردارید و آن را در لیوان آب فرو ببرید. اگر عسل حل شد یعنی دست خورده است.
در صورت اطمینان بیشتر، چند قطره یُد داخل لیان آب بریزید و عسل به درون آن اضافه کنید. اگر مایع آبی شد پس عسل دست خورده است.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید