قطاب عسلي خلخال؛ اصيل و خوشمزه
نمناک/ با اين مقدار مواد مي توانيد 10 عدد “قطاب عسلي خلخال” را درست کنيد. زمان لازم براي درست کردن اين شيريني 1 ساعت و 20 دقيقه است. چي لازم دارم: زرده تخم مرغ 3 عدد ماست 150 گرم آرد سفيد 250 گرم روغن 150 گرم بيکينگ پودر ⅕ قاشق مربا خوري سر صاف مواد لازم براي مغز قطاب مغز گردوي پودر شده 150 گرم پودر شکر 150 گرم عسل 2 قاشق غذاخوري گلاب نيم استکان هل آسياب شده 1 قاشق غذاخوري پودردارچين 1 قاشق غذاخوري پودر ميخک 1 قاشق چايخوري چطور بپزم: تمامي مواد خمير به جز آرد را با هم خوب مخلوط مي نماييم و پس از اينکه خوب مخلوط شدند آرد الک شده را کم کم به مخلوط مواد اضافه مي کنيم تا مواد به صورت خمير در آيد و به دست نچسبد. مواد داخل قطاب را نيز با هم خوب مخلوط مي نماييم. خمير را با وردنه به ضخامت 3 ميليمتر پهن مي کنيم و با قالب گرد قالب مي زنيم. داخل هر يک، مقداري از مواد داخل قطاب را مي ريزيم و سپس آن را از وسط تا نموده و لبه آن را دالبري مي چسبانيم به طوري که مواد از داخل آن بيرون نريزد. قطاب هاي آماده را درون سيني فر مي چينيم و به مدت 20 دقيقه در فر با دماي 220 درجه سانتيگراد قرار مي دهيم تا روي آنها طلائي شود. عسل را روي حرارت قرار مي دهيم تا خوب گرم شود ولي نجوشد. قطاب هاي پخته شده را درون عسل داغ مي اندازيم و مي گذاريم حدود 2 دقيقه در آن بمانند تا عسل به خورد قطاب ها برود. سپس آنها را در صافي مي گذاريم تا عسل اضافه آن گرفته شود.