شيريني قلبي؛ مخصوص جشن تولد و سالگرد ازدواج
تالاب/ اين دسر خوشمزه و خوش طعم به شکل قلب براي روز جشن بهترين انتخاب است. سايت تالاب اگر قصد داريد براي مهمان ها در شب جشن خوشمزه ترين دسر به شکل قلب را درست کنيد در ادامه شما رابا طرز تهيه دسر به شکل قلب براي جشن آشنا خواهيم کرد. چي لازم دارم: آرد 3/4 ليوان پودر کاکائو 1/3 فنجان نمک نوک انگشت کره نرم شده 6 قاشق خاک قند 2/3 فنجان تخم مرغ 1 شماره عصاره وانيل 1/2 قاشق چايخوري * پوره ميوه يخ زده 1 فنجان * پوره ميوه يخ زده مانند هلو يا تمشک يا هر ميوه رنگي دلخواه ديگر 1 فنجان چطور بپزم: دريک کاسه آرد، پودر کاکائو و نوک انگشت نمک بريزيد. در ظرف ديگري خاک قند و کره را خوب با همزن هم بزنيد تا پفکي و نرم شود. سپس تخم مرغ و وانيل را اضافه کنيد و با مخلوط کره و شکر خوب ترکيب کنيد. سپس نوبت به سرازير کردن آرد و کاکائو به کاسه ميرسد. اينکار را انجام دهيد تا خمير مايه مورد نظر بدست بيايد. خمير رابا پلاستيک بپوشانيد و روي سيني قرار دهيد و 1 ساعت در يخچال قرار دهيد. فر را تا 175 درجه گرم کنيد. خمير را روي يک کاغذ شيريني پزي بزرگ پوشيده شده با کمي آرد پهن کنيد تا ضخامت آن تقريباً 5 ميلي متر باشد. با قالب قلبي بايد 18 شماره قلب از درون خمير بدست بياوريد. مجله تالاب: اگر اضافه آمد بازهم ميتوانيد با قالب قلب درست کنيد. انها رابه فاصله 2 سانتيمتري از هم روي کاغذ شيريني درون سيني فر قرار دهيد و آن ها را 12 تا 14 دقيقه درون فر بپزيد. سپس اجازه دهيد تا کاملا خنک شوند. روي 9 تا از بيسکوئيت ها از پوره ميوه يخ زده بريزيد و بيسکوئيت ديگر رابه حالت ساندويچي روي آن قرار دهيد. نکته: براي تهيه دسر به شکل قلب ميتوانيد ميوه دلخواهتان را درون يک ظرف کاملا له کنيد. سپس آنرا بجوشانيد تا غليظ شود. بعداً آنرا در فريزر قرار دهيد.