غذاي اصلي/ پيتزا بادمجان؛ تلفيق سنت و مدرنيته
تالاب/ چي لازم دارم: بادمجان : 2 عدد قارچ : 200 گرم پنير پيتزا : 200 گرم پياز کوچک : يک عدد ذرت : 100 گرم زيتون بدون هسته : 50 گرم مواد لازم براي تهيه خمير پيتزا: آرد سفيد : 500 گرم آبگرم : يک پيمانه خمير مايه : يک قاشق غذاخوري روغن زيتون : يک قاشق غذاخوري نمک : به ميزان لازم چطور بپزم: اول مايه خمير را با آب ولرم مخلوط کنيد و مدت پنج دقيقه آن را در جاي نسبتا گرمي قرار دهيد و کمي صبر کنيد.آرد را الک کنيد و سپس مايه خمير را همراه نمک و روغن زيتون به آن اضافه کنيد.روي خمير را کمي چرب کرده و مدت يک ساعت و نيم صبر کنيد تا حجم آن دو تا سه برابر شود، سپس آن را با وردنه باز کنيد. در حين زمان استراحت خمير بادمجانها را ورقه ورقه کنيد و در آب و نمک قرار دهيد.سپس در مقداري روغن سرخ کنيد تا طلايي شود. بادمجانها را روي خمير پيتزا بچينيد و سپس ذرت، قارچ، پياز حلقه شده و زيتون را روي آن قرار دهيد.در نهايت پنير پيتزا را روي مواد بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد. بعد از گذشت 10 تا 15 دقيقه که پنير پيتزا طلايي شد غذاي شما آماده است.