ميز اردور/ ترشي گوجه گيلاسي؛ دورچين لذيذ ناهار امروز
تالاب/ چي لازم دارم: مواد اوليه در تصوير آمده است چه جوري درست ميشه: سه ظرف شيشه اي يک ليتري را در آب بجوشانيد و آنوقت خشک کنيد. شبت تازه را داخل ظرف هاي شيشه اي قرار دهيد. حبه هاي سير را در داخل ظرف هاي شيشه اي قرار دهيد. حبه هاي سير را در ظرف ها بريزيد. آب، نمک و شکر را در ظرف مناسبي روي حرارت به جوش آوريد. پس از جوشيدن، سرکه را افزون کرده و حدود 2 الي 3 دقيقه ديگر به جوشيدن مواد ادامه دهيد. گوجه گيلاسي ها را شسته و با چنگال حفره هايي در هردو طرف آن ها به وجود آوريد. آنوقت انها رابه آب در حال جوش افزون کنيد و درب ظرف را بگذاريد و 15 الي 20 دقيقه روي حرارت ملايم بپزيد. آنوقت گوجه ها رابه ظرف هاي شيشه اي انتقال دهيد. دانه فلفل سياه و چاشني هاي مطلوب را افزون کنيد. آميخته آب و سرکه را در شيشه ها بريزيد و درب آن ها را محکم ببنديد. انها را در محلي خنک نگه داري کنيد تا ترشي جا بيفتد.