نمناک/ “آجی بادام قرابیه” یک نوع شیرینی سنتی تبریز است که طرفداران زیادی دارد و با بادام تلخ تهیه می شود.
چی لازم دارم:
بادام 200 گرم
بادام تلخ یک قاشق غذاخوری
آرد سیب زمینی 4 قاشق سوپ خوری
آرد 6 پیمانه
شکر 150 گرم
زرده ی تخم مرغ 2 عدد
وانیل به مقدار کم
مارگارین 150 گرم
سفیده ی تخم مرغ 1 عدد
چطور بپزم:
بادام ها را به مدت 15 دقیقه در فر تفت دهید.
بعد از سرد شدن، پوست آن ها را گرفته و پودر کنید.
بعد از آن با پودر شکر، آرد سیب زمینی ، وانیل، سفیده تخم مرغ ، آرد و مارگارین مخلوط کرده و به صورت یک خمیر نرمی در آورید.
سینی فر را چرب کرده و سپس به اندازه ی یک گردو از خمیر برداشته
و بعد از گلوله کردن، با دست روی آن را فشار دهید تا به صورت شیرینی گردی در آید.
خمیر را در سینی فر قرار داده و سپس از زرده ی تخم مرغ روی آن بمالید
و ظرف را داخل فر قرار داده و در حرارت 300 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.
کمی که سرد شد از ظرف فر جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید