نمناک/ خوشمزه ترین “کیک شکلاتی گرم” و دلچسب را با روشی ساده تهیه کنید و به عنوان عصرانه در یک عصر زمستانی از خوردن آن لذت ببرید.
چی لازم دارم:
مارشمالو :1/2 فنجان
نمک :1/4 قاشق چایخوری
وانیل :یک قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ :یک عدد
تخم مرغ :4 عدد
شکلات خرد شده :285 گرم
شکر :115گرم
کره :8 قاشق غذاخوری
آرد :3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو تلخ :2 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
فر را در190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا گرم شود.
فنجانی که در برابر حرارت فر مقاوم باشد را با کره چرب کنید و روی کره کمی آرد و شکر بپاچید و دقت کنید که لبه فنجان ها تمیز باقی بماند.
شکلات و کره را به روش بن ماری ذوب کنید و به مدت 5 دقیقه زمان هید تا کمی خنک شود.
تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانیل، نمک و شکر را با همزن دستی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مواد کف کند و حجمش تقریبا 2 برابر شود.
آرد را با شکلات هم بزنید، به بقیه مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا مخلوط و یک دست شود.
فنجان ها را تا 1/5 سانتیمتری لبه، با مواد پر کنید و به مدت 13 تا 17 دقیقه داخل فر قرار دهید.
وقتی از فر خارج کردید، مارشمالو را روی کیک ها بریزید و مجددا 2 تا 4 دقیقه در فر قرار دهید تا مارشمالوها ذوب شوند.
از فر بیرون آورید و 5 دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شود سپس روی کیک را با پودر کاکائو تزئین کنید.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید