شيريني ها/ کيک شکلاتي گرم و دلچسب براي روز باراني
نمناک/ خوشمزه ترين “کيک شکلاتي گرم” و دلچسب را با روشي ساده تهيه کنيد و به عنوان عصرانه در يک عصر زمستاني از خوردن آن لذت ببريد. چي لازم دارم: مارشمالو :1/2 فنجان نمک :1/4 قاشق چايخوري وانيل :يک قاشق چايخوري زرده تخم مرغ :يک عدد تخم مرغ :4 عدد شکلات خرد شده :285 گرم شکر :115گرم کره :8 قاشق غذاخوري آرد :3 قاشق غذاخوري پودر کاکائو تلخ :2 قاشق غذاخوري چطور بپزم: فر را در190 درجه سانتيگراد (375 درجه فارنهايت) قرار دهيد تا گرم شود. فنجاني که در برابر حرارت فر مقاوم باشد را با کره چرب کنيد و روي کره کمي آرد و شکر بپاچيد و دقت کنيد که لبه فنجان ها تميز باقي بماند. شکلات و کره را به روش بن ماري ذوب کنيد و به مدت 5 دقيقه زمان هيد تا کمي خنک شود. تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانيل، نمک و شکر را با همزن دستي به مدت 5 دقيقه هم بزنيد تا مواد کف کند و حجمش تقريبا 2 برابر شود. آرد را با شکلات هم بزنيد، به بقيه مواد اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد تا کاملا مخلوط و يک دست شود. فنجان ها را تا 1/5 سانتيمتري لبه، با مواد پر کنيد و به مدت 13 تا 17 دقيقه داخل فر قرار دهيد. وقتي از فر خارج کرديد، مارشمالو را روي کيک ها بريزيد و مجددا 2 تا 4 دقيقه در فر قرار دهيد تا مارشمالوها ذوب شوند. از فر بيرون آوريد و 5 دقيقه زمان دهيد تا کمي خنک شود سپس روي کيک را با پودر کاکائو تزئين کنيد.