ميز اردور/ پيش غذايي براي ميهماني هاي شيک
آکا ايران/ چي لازم دارم: پنير کاممبرت : 500 گرم آرد سفيد : 2 قاشق سوپخوري پودر خردل : 2 قاشق چايخوري تخم مرغ : يک عدد شير : 2 قاشق سوپخوري نان خشک : نصف فنجان پودر فلفل قرمز و سياه : از هر کدام 1/4 قاشق چايخوري روغن : براي سرخ کردن سبزيجات معطر تازه : به مقدار لازم چطور بپزم: پنير را به هشت قسمت مثلثي تقسيم کنيد و کنار بگذاريد. بر روي يک ورقه کاغذ روغني، يک بشقاب يا يک کاسه کوچک، آرد و خردل را با هم الک کنيد. در يک کاسه کوچک ديگر، تخم مرغ و شير و در کاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط کنيد. هر تکه پنير را با ترکيب آرد بپوشانيد و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نان ها بغلطانيد، يک بار ديگر آن را در تخم مرغ و خرده نان بزنيد .روغن را در ظرف گود و کوچکي داغ کنيد (يا در سرخ کن) و پنير ها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانيه در آن قرار دهيد تا قهوه اي شوند. براي گرفتن روغن اضافه، آنها را روي يک حوله کاغذي بچينيد، سپس با سبزيجات معطر تازه تزيين نموده، با سس تند سرو نماييد. نکته: پنير کاممبرت نوعي پنير خامه اي و پر چرب اما سفت بوده که محصول کشور فرانسه است.