شيريني ها/ «کيک شکلاتي» راحت تر از اين نميشه!
برترين ها/ اين دستور تهيه کيک شکلاتي به حدي راحته که براي يک بار هم که شده دلتون مي خواد امتحانش کنيد. چي لازم دارم براي ۹ تکه کيک شکلاتي بزرگ يا ۱۶ تکه کيک شکلاتي کوچک: ۱۱۰ گرم کره ۱۱۰ گرم شکلات تلخ ۲ عدد تخم مرغ ۲۲۵ گرم شکر ۱ قاشق چاي خوري عصاره وانيل ¼ قاشق چاي خوري نمک ۶۰ گرم آرد ساده ۲ قاشق غذاخوري پودر کاکائو چطور بپزم: 1. قالب کيک را چرب کنيد و داخلش کاغذ روغني قرار دهيد. فر را روي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم کنيد. 2. کره را داخل ظرفي بزرگ بريزيد و شکلات هاي تلخ را داخل آن خرد کنيد. سپس به مدت ۲۰ ثانيه داخل مايکروفر قرار دهيد تا ذوب شود. سپس خوب هم بزنيد. حواستان باشد که مواد بيش از حد داغ نشود. بعد از ذوب شدن آن راکنار بگذاريد تا به دماي اتاق برسد. 3. سپس تخم مرغ ها را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد. 4. شکر را اضافه کنيد و با هم زن خوب هم بزنيد تا دانه دانه نشود و مواد کاملا نرم شود. 5. وانيل و نمک را اضافه کنيد و سپس آن را به مخلوط آرد و پودر کاکائو اضافه کنيد. 6 .مواد را با قاشق بزرگي فولد (فقط کافي است مواد را زير و رو کنيد) کنيد و زياد هم نزنيد. به اندازه اي فولد کنيد که آرد جدا از مواد نباشد. 7. مواد را داخل قالبي که قبلا آماده کرده ايد بريزيد و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه در فر قرار دهيد تا بپزد. روي کيک کمي ترد و خشک مي شود اما نگران نباشيد چون مواد داخل کيک نرم و شکلاتي مي شود. 8. سپس کيک را از فر بيرون بياوريد و قبل از برش دادن بگذاريد کمي سرد شود. 9. کيک را در ۹ قطعه بزرگ يا ۱۶ قطعه کوچک تقسيم کنيد و داخل ظروف بدون هوا در دماي اتاق قرار دهيد. اين کيک ها را مي توانيد به مدت ۵ روز نگهداري و مصرف کنيد.