غذاي اصلي/ استيک باسس باربيکيو و سويا
سوران/ براي 4 نفر چي لازم دارم: 400 گرم -- گوشت راسته گوسفند 3 قاشق غذاخوري -- سس بارييکيو 3 قاشق غذاخوري -- سس سويا 3 قاشق غذاخوري -- روغن زيتون به مقدار کافي -- نمک و فلفل چطوري درست کنم: 1. ابتدا تکه اي از راسته گوساله را برداريد و به اندازه کف دست و با ضخامت يک بند انگشت برش بزنيد. روي آنها کيسه فريزر بکشيد سپس آنها را با گوشتکوب بکوبيد تا پهن شوند. سپس برش هاي گوشت را به مدت 1 ساعت در مخلوط روغن زيتون، باربيکيو و سس سويا و فلفل سياه قرار دهيد تا مزه دار شوند. 2. ماهيتابه رل چرب کنيد روي حرارت متوسط قرار دهيد و پس از اينکه داغ شد گوشت ها را داخل آن قرار دهيد ، پس از اينکه يک طرف برشته شد برگردانيد تا طرف ديگر گوشت نيز برشته شود سپس کناري قرار دهيد (دقت کنيد که حرارت زياد باشد تا گوشت آب نيندازد)