logo

غذاي اصلي/ کوفته گردو؛ جديد و مغذي

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ کوفته گردو؛ جديد و مغذي
آخرين خبر/ چي لازم دارم: مغز گردو پودر کرده :300 گرم لپه پخته شده و پودر شده :300 گرم پودر نشاسته يا آرد گندم :يک قاشق سوپخوري تخم مرغ :2 تا 3 عدد تره خرد شده :نصف پيمانه ترخان و مرزه خشک شده :يک قاشق سوپخوري نمک فلفل زردچوبه :به ميزان لازم پياز ريز شده سرخ شده :يک عدد چطور بپزم: لپه، مغز گردوي پودر کرده، پودر نشاسته، تخم مرغ، تره ترخان و مرزه، نمک فلل و زردچوبه را در کاسه ي مناسب و جادار بريزيد و ورز دهيد اينک پياز داغ و يک قاشق چايخوري زردچوبه را در قابلمه اي جا دار بريزيد و 30 ثانيه روي گاز مخلوط کنيد. آن گاه 4 پيمانه آب روي آن بريزيد و بگذاريد بجوش آيد سپس هر بار به اندازه يک گردو و از مواد فراهم کرده برداشته و در درست گرد کنيد و در سس جوشان بريزيد و با حرارت ملايم 30 ذقيقه آنرا بريزيد.کوفته گردو آماده است. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره