شيريني قديمي که چربي و کلسترول ندارد
ايده شات/ جزء اصلي در طرز تهيه شيريني پفکي ساده سفيده تخم مرغ است که با هم زدن زياد حالت فومي به خود مي گيرد. به اين شيريني مرنگ هم مي گويند و مي توان آن را در طعم هاي مختلفي درست کرد. در اينجا دو نوع شيريني پفکي ساده و ليمويي را آموزش خواهيم داد. چي لازم دارم: 3 عدد سفيده تخم مرغ بزرگ يک و نيم قاشق چاي خوري عصاره وانيل يک چهارم قاشق چاي خوري کرم تار تار کمي نمک دو سوم فنجان شکر چه جوري درست ميشه: سفيده هاي تخم مرغ را به دقت از زرده جدا کرده و در ظرفي بريزيد و اجازه بدهيد به مدت 30 دقيقه در دماي اتاق بماند تا سردي خود را از دست بدهد. فر را از قبل تا دماي 120 درجه سلسيوس (سانتيگراد) يا 250 درجه فارنهايت گرم کنيد. وانيل، کرم تارتار و کمي نمک را به سفيده هاي تخم مرغ بيفزاييد و اين مواد را با دور متوسط هم زن تا جايي هم بزنيد که حالت فومي پيدا کند. به تدريج شکر را به آن اضافه کنيد. در هر مرحله يک قاشق غذا خوري شکر را بيفزاييد و مواد را خوب هم بزنيد. در اين مرحله دور همزن را بالا ببريد تا جايي که شکر تماماً با مواد مخلوط شده و يکدست شود. اين کار در حدود 7 دقيقه طول مي کشد. از يک قيف نرم شيريني پزي و يا پلاستيک معمولي با گوشه سوراخ شده استفاده کنيد و خمير را درون آن بريزيد. شيريني هايي به قطر دو سانتي متر را با فواصل 5 سانتي متر روي شيني که از قبل روي ان کاغذ روغني پهن کرده ايد قرار دهيد. شيريني ها را به مدت 40 تا 45 دقيقه در فر از پيش گرم شده بپزيد. پس از پخته شدن در فر را باز نکنيد و تنها آن را خاموش کرده و اجازه بدهيد يک ساعت درون فر باقي بمانند. پس از گذشت يک ساعت شيريني ها را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن در ظرف دربسته در جاي خنک نگهداري کنيد. شيريني پفکي چربي و کلسترول ندارد.