شيريني ها/ لگيمات؛ دسر محبوب و ساده عربي
برترين ها/ شيريني لگيمات يک نوع شيريني سنتي ايراني است که معروف ترين نوع آن در شهرهاي جنوب کشور ( بوشهر ) تهيه مي شود. چي لازم دارم: مايه خمير (مخمر) ۱ قاشق چاي خوري نشاسته ۲ قاشق غذا خوري روغن مايع ۱ پيمانه تخم مرغ ۱ عدد شيره خرما ۱ پيمانه آب ۲ پيمانه آرد گندم ۲ پيمانه چطور بپزم: ابتدا پودر مايه خمير را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه ميکنيم تا خمير شود بعد خمير را در ظرف در بسته اي ريختخه ودر جاي نسبتا گرم به مدت ۲-۳ ساعت نگهداري ميکنيم تا به اصطلاح خمير برسد پس از تخمير خمير يک عدد تخم مرغ را خوب هم ميزنيم وهمراه با نشاسته به خمير اضاف ميکنيم تا خمير نسبتا رواني بدست آيد خمير را در قيف مخصوص (قيف باميه)ريخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و ميپزيم تا طلائي رنگ شود سپس آنها را با کفگير برداشته و در شيره خرما که قبلا کمي روي حرارت ملايم گرم کرده ايم مي اندازيم تا شيره خرما را جذب کند و بعد در آب کش ميريزيم . شيريني ما آماده است، ضمنا در صورتي که قيف نداشتيد ميتوانيد با قاشق غذا خوري اينکار را انجام دهيد.