سوپ و آش/ «آش شير»، متفاوت و خوشمزه
آخرين خبر/ چي لازم دارم: شير ۱ ليتر گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم نخود ۶۰ گرم نمک و فلفل به ميزان لازم کشمش بي دانه، گردو، بادام جهت تزيين چطوري درست کنم: آش شير از غذاهاي محلي دريان در استان آذربايجان شرقي است. گندم را از شب قبل خيس نماييد و با يک ليتر آب به همراه نخود روي حرارت قرار دهيد تا زماني که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعاب دار شود. سپس کمي نمک اضافه نماييد تا زماني که آب حبوبات کشيده شود. در اين زمان شير را بيفزاييد و شعله را ملايم نماييد تا آش غليظ شود. در پايان، آش را در ظرف کشيده روي آن مقدار قابل توجهي کشمش شسته شده و گردو و بادام بريزيد. در کنار اين آش معمولاً فالوده ي خانگي سرو مي شود.