ذائقه ها/ ساندويچ ايتاليايي سالم و مقوي براي کودک
ني ني بان/ چي لازم دارم: ۱ قاشق غذاخوري پوره گوجه فرنگي تعداد کمي ريحان تازه خرد شده ۱ حبه سير کوچک خرد شده ۴ تکه نان تست ۱ تکه موتزارلا ورقه شده ۴ برش نازک ژامبون نمک و فلفل سياه ۱ عدد تخم مرغ بزرگ زده شده ۴ قاشق غذاخوري شير روغن زيتون کره چطوري درست کنم: ۱. پوره گوجه فرنگي و ريحان خرد شده را با هم مخلوط کنيد و آن را بر تکههاي نان بماليد. ۲. روي آن موتزارلا و ژامبون را قرار دهيد. فقط از هر طرف کمي فضاي خالي بگذاريد تا هنگام آب شدن بيرون نريزد. کمي نمک و فلفل را نيز به آن اضافه کنيد. ۳. روي هر تکه را با تکه نان ديگري بپوشانيد و فشار دهيد. ۴. تخم مرغ و شير را با هم مخلوط کنيد و ساندويچ را در آن فرو بريد طوري که همه جاي آن را بپوشاند. ۵. ماهي تابهاي برداريد و کمي روغن زيتون و کره به آن اضافه کنيد و بگذاريد با حرارت متوسط گرم شود. پس از آن که روغن خوب داغ شد، ساندويچها را در آن سرخ کنيد و هنگامي که رنگ آن کمي قهوهاي شد، از روي گاز برداريد. ۶. آن را تا زماني که گرم است سرو کنيد يا با فويل يپوشانيد و در يخچال نگه داريد.