سوپ و آش/ سوپ بروکلي پنيري؛ پيش غذايي ساده و مجلسي
سرآشپز/ از فوايد کلم بروکلي ميتوان به ضد سرطان بودن و افزايش رشد مو و مراقبت از چشم اشاره کرد، در اين مطلب ميخواهيم دستور تهيه سوپ کلم بروکلي با پنير رو بهتون ياد بديم. با ما همراه باشيد. چي لازم دارم: 4 پيمانه بروکلي خردشده 1 پيمانه پيازچه خرد شده 3 پيمانه آب مرغ 1 پيمانه شير 2 پيمانه پنير چدار 1 پيمانه ماست پرچرب 1 عدد سينه مرغ پخته شده 1/4 پيمانه پنير بلوچيز براي تزئين نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم 2 حبه سير له شده چطور بپزم: 1. در يک قابلمه مناسب مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. وقتي داغ شد، سيرها را داخل آن تفت دهيد. بعد از اينکه طلايي شدند، تکه هاي پيازچه و بروکلي را اضافه کنيد و به تفت دادن ادامه دهيد. بعد از ۵-۴ دقيقه آب مرغ را بريزيد. صبر کنيد تا مواد بجوشند، سپس حرارت را کم کرده و صبر کنيد تا سبزيجات نرم شوند 2. سينه مرغ پخته را ريش ريش کنيد، سپس همراه با شير به مواد اضافه کنيد. سوپ را به آرامي هم بزنيد و حدود ۵ دقيقه صبر کنيد تا جا بيفتد. مقداري نمک و فلفل هم اضافه کنيد 3. بعد از زمان ذکرشده سوپ را از روي حرارت برداريد و بگذاريد کمي خنک شود، سپس نيمي از آن را داخل مخلوط کن بريزيد تا نرم و پوره اي شکل شود. سوپ پوره شده را به قابلمه برگردانيد و دوباره آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد. در اين مرحله پنير چدار و ماست را اضافه کرده و به آرامي هم بزنيد. در صورت نياز نمک و فلفل بيشتري اضافه کنيد. 4. وقتي سوپ جا افتاد، آن را داخل ظرف هاي مورد نظرتان بريزيد. ظرف ها را با پنير بلوچيز تزئين و سرو کنيد. ساير نکات براي مزه دار کردن اين سوپ مي توانيد به ميزان دلخواه آبليمو اضافه کنيد.