غذاي اصلي/ غذاي فوق العاده تبريزي با بادمجان
ايران کوک/ بادمجان يکي از سبزيجات خوش خوراک است که ميتوان آن را به شکلهاي مختلفي طبخ کرد و اگر اين کار به خوبي انجام شود طعم بي نظير بادمجان حفظ خواهد شد. گارني ياريخ يکي از اين غذاهاست که در آن بادمجان شکاف داده ميشود و بعد از سرخ شدن با موادي از قبيل گوشت چرخکرده، پياز داغ و ذرت پر ميشود. گارني ياريخ براي تزيين سفرههاي شما در ميهمانيها انتخاب بسيار مناسبي است و با کمي سليقه چنان ظاهر زيبايي پيدا ميکند که هر کسي با هر سليقهاي جذب آن خواهد شد. چي لازم دارم: بادمجان 6 عدد پياز درشت 1 عدد گوشت چرخکرده 450 گرم سير 2 حبه فلفل هالوپينو 1 عدد ذرت 2 قاشق غذاخوري هويج کوچک 1 عدد رب 2 قاشق غذاخوري زردچوبه 2 قاشق چايخوري نمک و فلفل به مقدار کافي پوره سيب زميني به مقدار کافي چطور بپزم: نکته مهمي که در ابتدا بايد به آن توجه کنيد، اين است که بادمجانهايي با سايز مناسب انتخاب کنيد. براي تهيه گارني ياريخ احتياج به بادمجانهاي بزرگ و نسبتاً قطوري داريد. پس از انتخاب بادمجانها آنها را به خوبي بشوييد و پوست بکنيد (کامل يا راه راه). سپس چاک عميقي در طول هر يک از آنها ايجاد کنيد به طوري که به انتهاي آن نرسد و دو طرف بادمجان بسته باقي بماند. بادمجانهاي شکاف برداشته را در قابمهاي پر از آب نمک بريزيد و اجازه بدهيد حدود نيم ساعت در آن باقي بمانند. بادمجانها را از آب نمک خارج کنيد و بعد از اينکه کمي خشک شدند آنها را در روغن کم روي شعله پايين سرخ کنيد تا کاملاً مغزپخت شوند. در اين مدت، مواد مياني بادمجان شکم پر را تهيه کنيد. ابتدا پياز را خرد کنيد و در کمي روغن تفت بدهيد. پس از چند دقيقه سير را هم به همين ترتيب خرد کنيد و اضافه نماييد. وقتي سير و پياز طلايي رنگ شدند گوشت را اضافه کنيد و ۵ دقيقه به تفت دادن ادامه دهيد. سپس هويج رنده شده، فلفل خرد شده، ذرت، رب، زردچوبه، فلفل سياه و نمک را اضافه کنيد و هم بزنيد. بعد از ۲-۳ دقيقه تفت دادن، مواد را از روي حرارت برداريد.