غذاي اصلي/ کشک بادمجان با عدس امتحان کرده ايد
نازخاتون/ چي لازم دارم: بادمجان=7 عدد قلمي پياز=3 عدد متوسط گردوي خرد شده= 3 قاشق غذاخوري نعنا خشک=2 قاشق غذاخوري کشک=1 پيمانه نمک و فلفل=به مقدار لازم عدس(دلخواه)=نصف پيمانه زردچوبه = 1 قاشق چايخوري سيرداغ=به مقدار لازم چطور بپزم: بادمجان ها را پوست گرفته و از وسط نصف مي کنيم. روغن را در تابه ريخته و بادمجان ها را در آن سرخ مي کنيم بعد از سرخ شدن آنها را در قابلمه بريزيد و با يک ليوان آب بگذاريد خوب بپزد (با حرارت ملايم) بعد از پخته شدن بگذاريد آب آن کاملا گرفته شود و کمي بادنجان ها را بکوبيد (خيلي له نشود). پياز ها را بشکل خلالي خرد کرده و در روغن سرخ کنيد تا طلايي رنگ شود بعد در آخر زردچوبه را به آن اضافه کرده و يک تفت ديگر بدهيد. عدس را هم با 2 پيمانه آب بپزيد بعد از پخته شدن بگذاريد آب آن کاملا گرفته شود و آن را بکوبيد. کشک را هم مقداري آب درون آن ريخته و 15 دقيقه بجوشانيد.(کشک را مرتب هم بزنيد که نسوزد و ته نگيرد) تابه کوچکي را روي حرارت بگذاريد و کمي روغن درون تابه ريخته و نعنا را درون آن بريزيد و دو سه چرخ بدهيد چون نعنا اگر زياد روي حرارت بماند تلخ و زود سوخته ميشود. و در آخر همگي مواد را با هم مخلوط مي کنيم به غير از نعنا داغ و گردوي خرد شده را که براي تزئين روي کشک بادمجان مي گذاريم.