شيريني ها/ تارت خوشمزه عسل وبادام زميني؛ شيک و باکلاس براي مهماني
ماهنامه کيک و شيريني/ چي لازم دارم: مواد لازم مياني تارتلت: کره نرم 120 گرم شکر دانه ريز 160 گرم تخم مرغ ريز 2 عدد رنده پوست ليمو تازه 2 ق چ آب ليموي تازه 2 ق س عسل 170 گرم بادام زميني خام 230 گرم نمک يک پنس مواد خمير تارتلت: آرد سرد 230 گرم کره سرد فريزري 210 گرم تخم مرغ يک عدد اسانس ليمو يک چهارم ق چ پودر شکر 2 ق س آب يخ يک دوم ق س طرز تهيه خمير تارتلت: 1. داخل دستگاه غذاساز آرد، کره، پودر شکر را ريخته و دستگاه را روشن کنيد تا مواد کاملا با هم مخلوط شود و به صورت خرده نان درآيد. 2. بعد تخم مرغ را اضافه کنيد در انتها آب سرد و اسانس ليمو را اضافه کنيد. 3. خمير حاصله را جمع کنيد. داخل سليفون گذاشته و به مدت 30 دقيقه در يخچال استراحت بدهيد. 4. بعد از زمان مذکور خمير را داخل قالب هاي تارتلت باز کنيد. 5. از مواد مياني داخلش ريخته و در فر از قبل گرم شده دماي 190 درجه به مدت 45- 40 دقيقه بپزيد. 6. بعد از خنک شدن با شکلات شيري و سفيد تزيين کنيد. چه جوري درست ميشه: 1. کره نرم و شکر را با همزن بزنيد تا پوک و کرمي شود. 2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنيد. 3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست ليمو و آب ليموي تازه مخلوط کنيد و به مواد تخم مرغي اضافه کنيد. 4. در انتها نمک و بادام زميني ها را به مواد اضافه کنيد. هم بزنيد تا کاملا مواد يکدست شود. 5. سپس داخل قالب هاي تارتلت را از مواد پر کنيد.