بازده/ بعضي وقت ها با خودم فکر ميکنم زندگي بدون پيتزا چقدر يکنواخت و خسته کننده است! پيتزا از آن غذاهايي است که هميشه ما را سر کيف مي آورد و عطر و طعم دل انگيزش اشتهايمان را باز ميکند. مخصوصا اگر پيتزا خانگي باشد و بدانيم يک غذاي کامل و سالم و خوشمزه ميخوريم. در ادامه اين نوشتار با ما همراه باشيد تا طرز تهيه پيتزا مخصوص و مخلوط خانگي که خيلي خوشمزه است را بدانيد.
چي لازم دارم:
۵۰۰ گرم آرد سفيد.
– ۷ گرم خمير مايه خشک
– ۱ قاشق چايخوري شکر
– ۱۰۰ ميليليتر آب ولرم
– ۱ قاشق غذاخوري نمک
– ۳۰ ميليليتر روغن زيتون
مواد لازم براي روي پيتزا
– پوره گوجه فرنگي
-۵ عدد قارچ سفيد سالم
-۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
– ۱۵۰ گرم موزارلا رنده شده
– فلفل دلمه اي رنگي
– ۴ ورقه ژامبون
– ۱۰۰ گرم برگ ريحان
– مقداري روغن زيتون
– نمک و فلفل
چطور بپزم:
براي اين پيتزا به غذاساز نياز داريم
– براي تهيه خمير: آرد، خمير مايه و شکر را در غذاساز بريزيد. همزن غذاساز را وصل کرده و با سرعت کم ورز دهيد و به آرامي آب را اضافه کنيد. براي چند دقيقه ورز دهيد. سپس نمک را اضافه کنيد.
– سرعت را متوسط کنيد، روغن را اضافه کرده و ۱۰ دقيقه هم بزنيد.
– آن را در يک کاسه بزرگ گذاشته و با پارچه مرطوب بپوشانيد. اجازه دهيد دو ساعت بماند تا حجم آن بيشتر شود، سپس هواي آن را تخليه کنيد. بگذاريد دو ساعت ديگر نيز بماند، سپس با سلفون چرب بپوشانيد و تا ۲۰ ساعت در يخچال بگذاريد.
– خمير را از يخچال درآورده و به چهار قسمت تقسيم کرده و به شکل نازک پهن کنيد.
– فر را از قبل روي حرارت ۲۵۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
-گوشت چرخ کرده را با پياز رنده شده تفت دهيد و بگذاريد خنک شود.
– پوره گوجه فرنگي را روي خمير بماليد اما حدود ۲ سانتيمتر اطراف لبه را خالي بگذاريد. قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده و نيز پنير را روي آن پاشيده و نمک و فلفل بزنيد.
– نصف پنير پارمزان را ريخته و به مدت ۱۲ دقيقه يا تا زماني که پنير به شکل حبابي و طلايي شود، در فر بگذاريد.
– آن را از فر درآورده و ژامبون خرد شده ، گوشت چرخ کرده تفت داده شده و نيز برگهاي ريحان را روي آن بريزيد. باقي مانده پنير هم روي همه مواد بريزيد سپس مقداري روغن زيتون روي آن ريخته و ۵ دقيقه ديگر داخل فر بگذاريد و سپس ميل کنيد.
بازار