برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ناهار/ خانواده را به فست فودي سالم مهمان کنيد

منبع
بازده
بروزرسانی
ناهار/ خانواده را به فست فودي سالم مهمان کنيد
بازده/ بعضي وقت ها با خودم فکر ميکنم زندگي بدون پيتزا چقدر يکنواخت و خسته کننده است! پيتزا از آن غذاهايي است که هميشه ما را سر کيف مي آورد و عطر و طعم دل انگيزش اشتهايمان را باز ميکند. مخصوصا اگر پيتزا خانگي باشد و بدانيم يک غذاي کامل و سالم و خوشمزه ميخوريم. در ادامه اين نوشتار با ما همراه باشيد تا طرز تهيه پيتزا مخصوص و مخلوط خانگي که خيلي خوشمزه است را بدانيد. چي لازم دارم: ۵۰۰ گرم آرد سفيد. – ۷ گرم خمير مايه خشک – ۱ قاشق چايخوري شکر – ۱۰۰ ميلي‌ليتر آب ولرم – ۱ قاشق غذاخوري نمک – ۳۰ ميلي‌ليتر روغن زيتون مواد لازم براي روي پيتزا – پوره گوجه فرنگي -۵ عدد قارچ سفيد سالم -۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده – ۱۵۰ گرم موزارلا رنده شده – فلفل دلمه اي رنگي – ۴ ورقه ژامبون – ۱۰۰ گرم برگ ريحان – مقداري روغن زيتون – نمک و فلفل چطور بپزم: براي اين پيتزا به غذاساز نياز داريم – براي تهيه خمير: آرد، خمير مايه و شکر را در غذاساز بريزيد. همزن غذاساز را وصل کرده و با سرعت کم ورز دهيد و به آرامي آب را اضافه کنيد. براي چند دقيقه ورز دهيد. سپس نمک را اضافه کنيد. – سرعت را متوسط کنيد، روغن را اضافه کرده و ۱۰ دقيقه هم بزنيد. – آن را در يک کاسه بزرگ گذاشته و با پارچه مرطوب بپوشانيد. اجازه دهيد دو ساعت بماند تا حجم آن بيشتر شود، سپس هواي آن را تخليه کنيد. بگذاريد دو ساعت ديگر نيز بماند، سپس با سلفون چرب بپوشانيد و تا ۲۰ ساعت در يخچال بگذاريد. – خمير را از يخچال درآورده و به چهار قسمت تقسيم کرده و به شکل نازک پهن کنيد. – فر را از قبل روي حرارت ۲۵۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد. -گوشت چرخ کرده را با پياز رنده شده تفت دهيد و بگذاريد خنک شود. – پوره گوجه فرنگي را روي خمير بماليد اما حدود ۲ سانتي‌متر اطراف لبه را خالي بگذاريد. قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده و نيز پنير را روي آن پاشيده و نمک و فلفل بزنيد. – نصف پنير پارمزان را ريخته و به مدت ۱۲ دقيقه يا تا زماني که پنير به شکل حبابي و طلايي شود، در فر بگذاريد. – آن را از فر درآورده و ژامبون خرد شده ، گوشت چرخ کرده تفت داده شده و نيز برگ‌هاي ريحان را روي آن بريزيد. باقي مانده پنير هم روي همه مواد بريزيد سپس مقداري روغن زيتون روي آن ريخته و ۵ دقيقه ديگر داخل فر بگذاريد و سپس ميل کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره