برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شيريني ها/ طرز تهيه «ستاره هاي مارمالادي»

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
شيريني ها/ طرز تهيه «ستاره هاي مارمالادي»
آخرين خبر/ چطوري درست کنم: ابتدا در ظرفي، ۱۵۰ گرم کره نرم شده، ۹۰ گرم پودر شکر الک شده و ۱ ق.چايخوري وانيل شکري را با همزن برقي، هم بزنيد تا کاملاً مخلوط شده و تغييررنگ دهد؛ بعد ۲ عدد زرده تخم مرغ را به مخلوط کره اضافه کرده و مجدداً با همزن برقي هم بزنيد؛ ۲۵۰ گرم آردنول الک شده را کم کم، به مواد افزوده و باز هم بزنيد، تا خمير يکدستي حاصل شود، سپس خمير را داخل کيسه نايلوني قرار داده و به مدت ۳۰ دقيقه، در يخچال استراحت دهيد؛ سپس خمير را با وردنه روي سطح آرد پاشيشده به ضخامت نيم سانتيمتر باز کرده و آن را با قالب ستاره اي شکل، قالب بزنيد. خميرهاي برش زده را با فاصله، در سيني فر حاوي کاغذ روغني بچينيد؛ قسمت وسطِ نيمي از ستاره ها را با کاتر کوچک دايره اي شکل، برش دهيد و خالي کنيد؛ يک عدد سفيده تخم مرغ را در ظرفي، با همزن دستي هم بزنيد، سپس روي شيريني هاي حفره دار، را با قلم موي مخصوص آشپزي، به سفيده تخم مرغ آغشته کنيد. شيريني هاي حفره دار و ساده را به مدت تقريبي ۱۲ دقيقه، در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتي گراد ، که از قبل گرم کرده ايد، قرار بديد تا کاملاً بپزند و روي آنها تغييررنگ دهد. شيريني ها را در دماي محيط قرار دهيد تا خنک شوند، سپس مقداري ۲۰۰ گرم مارمالاد روي شيريني هاي ساده ماليده و روي هر يک از آنها، شيريني حفره دار قرار دهيد. ستاره هاي مارمالادي را به پودر نارگيل آغشته کرده، در ظرف موردنظر بچينيد و نوش جان
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره