ميز اردور/ «دسر هندوانه دارچيني»، مزه اي خارق العاده و بي نظير
ايران کوک/ چي لازم دارم: آب هندوانه 2 ليوان نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوري شکر 3/4 ليوان چوب دارچين کوچک 1 عدد اسانس وانيل چند قطره پودر پسته مقداري براي تزيين دسر چه جوري درست ميشه: براي تهيه آب هندوانه بايد گوشت هندوانه را با ميکسر بزنيد تا يکدست شود سپس از صافي رد کنيد تا آب هندوانه بدست بيايد ؛ پودر نشاسته را با مقداري آب هندوانه مخلوط کنيد و پس از اينکه خوب حل شد به بقيه آب هندوانه اضافه نماييد ، شکر ، چوب دارچين و اسانس وانيل را نيز به آب هندوانه اضافه کنيد. قابلمه را روي حرارت ملايم قرار دهيد و با همزن 15 – 20 دقيقه مخلوط را هم بزنيد تا کمي غليظ شود سپس چوب دارچين را خارج کنيد ، ليوان هاي سرو دسر را با آب مرطوب کنيد سپس داخل ليوان ها را با دسر پر کنيد و حداقل به مدت 10 ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا دسر خودش را بگيرد و سفت شود سپس با پودر پسته و يا هر چيزي که دوست داريد تزيين و سرو کنيد.