غذاي اصلي/ طرز تهيه سالاد پيتا و تخم مرغ
برترين ها/ مزيت درست کردن سالاد اين است که زمان کمتري برايش صرف مي کنيد و همچنين براي سلامتي خود نيز ارزش زيادي قائل شده ايد. شايد خوردن سالاد هاي تکراري برايتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشيد تا با طرز تهيه يک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شويد که به راحتي تهيه مي شود. وبسايت هفت گنج: اگر اين روزها سري به انواع رستوران هاي لوکس بزنيد مي بينيد که گاها تنوع و قيمت سالاد از غذاي اصلي بيشتر است. در تهيه سالاد تنوع زيادي وجود دارد و شما مي توانيد با کمي خلاقيت خوشمزه ترين سالاد ها را درست کنيد. مزيت درست کردن سالاد اين است که زمان کمتري برايش صرف مي کنيد و همچنين براي سلامتي خود نيز ارزش زيادي قائل شده ايد. شايد خوردن سالاد هاي تکراري برايتان خسته کننده شده باشد پس با ما باشيد تا با طرز تهيه يک نوع سالاد متفاوت و خوش طعم آشنا شويد که به راحتي تهيه مي شود. مواد لازم براي چهار نفر: تخم مرغ 4 عدد نان پيتا 4 عدد کاهو 2 عدد گوجه گيلاسي نصف شده 335 گرم ژامبون 120 گرم (به شکل نوارهاي باريک برش داده شده) سس سالاد 4 قاشق غذا خوري طرز تهيه سالاد پيتا و تخم مرغ طرز تهيه: 1.يک ظرف آب را به جوش آوريد و تخم مرغ ها را به مدت 10 دقيقه بجوشانيد. سپس هر کدام را با چاقو به چهار قسمت تقسيم کنيد و اجازه دهيد خنک شوند. نان هاي پيتا را به صورت نوارهاي باريک برش دهيد و تفت دهيد. 2.کاهو، گوجه و ژامبون ها را در کاسه بريزيد و با تخم مرغ و نان پيتا و سس مخلوط کنيد.