غذاي اصلي/ «خورش انار دانه»، اگر هر روز بپزيد باز هم کم است!
بيتوته/ چي لازم دارم: مرغ کامل 1 عدد پاپريکا 1 قاشق چايخوري پياز خرد شده 2 عدد سير رنده شده 4 حبه رب گوجه فرنگي 4 قاشق غذاخوري رب انار 4 قاشق غذاخوري آب انار 2 ليوان دانه انار مقداري گشنيز تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوري روغن زيتون 1 يا 2 قاشق غذاخوري روغن کمي نمک و فلفل به ميزان دلخواه اطلاعات مواد مغذي کالري چربي کربوهيدرات 479 پروتئين چطور بپزم: ابتدا مرغ را بشوييد و به قطعات دلخواه برش بزنيد و با نمک، فلفل و پاپريکا مزه دار کنيد. روغن زيتون را در ماهيتابه بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد. زمانيکه روغن داغ شد مرغها را داخل قابلمه قرار دهيد و به مدت 8 دقيقه در روغن سرخ کنيد. سپس تکه هاي مرغ را خارج کنيد و کنار بگذاريد. قابلمه اي را روي حرارت ملايم گذاشته و پيازها را با کمي روغن به مدت 10 دقيقه تفت دهيد تا زمانيکه پيازها نرم شوند. سپس سير رنده شده،گشنيز خرد شده،دانه هاي انار نمک و فلفل را اضافه کنيد و 5 دقيقه ديگر تفت دهيد( مي توانيد کمي دانه انار براي تزئين و سرو غذا نگهداريد). رب گوجه فرنگي، رب انار و آب انار را اضافه کرده و خوب هم بزنيد تا يکدست شود. زمانيکه مايع بجوش آمد مرغ ها را اضافه کنيد. حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد مرغها به مدت 45 الي ا ساعت بپزند و خورش جا بيفتد. زمانيکه مرغ ها کاملا پختند و سس خورش غليظ شد خورش آماده سرو است. خورش را با دانه هاي تازه انار تزئين کنيد و همراه با برنج يا نان نوش جان کنيد. نکته : اگر اناري که استفاده مي کنيد خيلي ترش است مي توانيد 1 قاشق غذاخوري شکر به خورش اضافه کنيد تا طعمي ملس داشته باشيد.