ميز اردور/ دستور تهيه آسان «ترتيلا» با سس سالسا
تالاب/ سالسا نام يک سالاد خوش طعم ايتاليايي هست که با افزودن چيپس ترتيلا خوشمزه تر هم مي شود . چي لازم دارم: ۴ عدد گوجه فرنگي ۱/۲ عدد متوسط پياز ۱ عدد فلفل هالوپينو ۱/۴ پيمانه گشنيز به ميزان لازم نمک به ميزان لازم فلفل سياه به ميزان لازم روغن گياهي ۱۲ عدد نان ترتيلا چه جوري درست ميشه: ۱- گوجهفرنگيها رو خرد کنيد. ۲- پياز رو پوست بگيريد و ريز خرد کنيد. ۳- دانههاي فلفل هالوپينو رو جدا کنيد و بعد اونها رو ريز خرد کنيد. ۴- گشنيزها رو ريز خرد کنيد. ۵- از نان ترتيلا تهيه شده با آرد ذرت بهره گيري کنيد. اونها رو روي هم بذاريد و به ۶ قسمت برش بزنيد. براي تهيه سالسا، در کاسه کوچکي، گوجهفرنگي، پياز، فلفل هالوپينو و گشنيز رو با هم ترکيب کنيد. به اونها نمک و فلفل سياه بزنيد. روي کاسه رو با سلفون بپوشونيد و براي ۱ ساعت کنار بذاريد.براي تهيه چيپس ترتيلا، در ماهيتابه تا ارتفاع ۵ سانتيمتر روغن بريزيد. روغن رو تا ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم کنيد. حرارت رو چندان کنيد و نانها رو در چند نوبت براي حدود ۲ دقيقه تا طلايي بشن، سرخ کنيد. چيپسها رو از روغن خارج کنيد و روي حوله کاغذي بذاريد تا روغن اضافيشون گرفته بشه. بذاريد تا خنک بشن و قدري نمک به اون ها بزنيد و به دوست سالسا ميل کنيد.