ناهار/ هندي ها هم قرمه سبزي دارند
تالاب/ قورمه سبزي هندي ها با گوجه فرنگي، گوشت و ماست تهيه مي شود.. قورمه گوجه فرنگي با گوشت و ماست، يکي از غذاهاي مورد علاقه هندي ها است که در آن از يک چاشني با تندي متوسط استفاده مي شود. سرو آن همراه با نان چاپاتي تازه بسيار دلچسب است. چي لازم دارم: گرام ماسالا 1 قاشق چايخوري زنجبيل تازه ريز خرد شده 1 قاشق چايخوري سير تازه له شده 1 قاشق چايخوري هل سياه 2 عدد پودر فلفل قرمز 1 قاشق چايخوري زيره سياه نصف قاشق چايخوري پودر دارچين 1 قاشق چايخوري ساقه دارچين 2 تکه 2.5 سانتيمتري نمک 1 قاشق چايخوري ماست ساده 150 ميلي ليتر گوشت کم چرب خورشتي خرد شده نيم کيلو روغن 150 ميلي ليتر پياز خلال شده 2 عدد آب 600 ميلي ليتر گوجه فرنگي سفت چهار قاچ خرد شده 2 عدد آبليمو 2 قاشق غذاخوري مواد لازم جهت تزيين قورمه سبزي هندي : برگ گشنيز تازه خرد شده مقداري فلفل سبز تند خرد شده 2 عدد چطور بپزم: گرام ماسالا، زنجبيل، سير، هل، پودر فلفل قرمز، زيره سياه، دارچين، نمک و ماست را در کاسه اي بزرگ به خوبي ترکيب نماييد. گوشت را اضافه نماييد و خوب به هم بزنيد. روغن را درون يک ماهيتابه بزرگ گرم نماييد و پياز ها را تا وقتي طلايي شوند در آن سرخ نماييد. گوشت را اضافه نموده و حدود 5 دقيقه آن ها را سرخ نماييد. حرارت را کم نماييد، آب را اضافه نموده، درب ظرف را ببنديد و بگذاريد به مدت 1 ساعت بپزد و هر چند وقت يک بار آن ها را هم بزنيد. 5 گوجه فرنگي و آب ليمو را افزوده و بگذاريد به مدت 7 تا 10 دقيقه ديگر بپزد و به آرامي بجوشد. قورمه گوجه فرنگي با گوشت و ماست را با گشنيز و فلفل سبز تزيين نموده و گرم سرو نماييد. توصيه سر آشپز: قورمه ها غذاهاي آرام پزي هستند که اغلب از مغولان ريشه گرفته اند و در مواقع خاصي پخته مي شوند. در يک قورمه مناسب گوشت به صورت قطعات باريک و نازک بريده مي شود و معمولا کمي از آب گوشت به غذا برگردانده مي شود تا غذا کمي آبدار باشد.