غذاي اصلي/ «خوراک بيف و هندوانه» مخصوص کدبانوها
برترين ها/ تعداد: 4 تا 6 نفر • زمان تهيه و پخت: 55 دقيقه چي لازم دارم: • 450 گرم فيله گوساله • 3 حبه سير رنده شده • دو قاشق چايخوري نشاسته ذرت • دو قاشق چايخوري آب سرد • دو قاشق چايخوري سس سويا • 1.5 قاشق چايخوري روغن کنجد • دو قاشق غذاخوري آب داغ • دو قاشق غذاخوري سس فلفل پرادويه • يک قاشق چايخوري نمک • نصف قاشق چايخوري فلفل سياه • دو قاق غذاخوري روغن کانولا • يک عدد پياز کوچک خرد شده • 340 گرم نخودفرنگي • يک قاشق چايخوري زنجبيل تازه رنده شده • نصف قاشق چايخوري فلفل قرمز • 450 گرم هندوانه بدون پوست • دو پيمانه برنج پخته شده چه جوري درست ميشه: 1. گوشت ها را به نوارهاي باريک برش دهيد. آنها را داخل کاسه بزرگي بريزيد، نمک، آب سرد، سس سويا، سير رنده شده، روغن کنجد و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنيد. آنها را 30 دقيقه کنار بگذاريد. در کاسه اي ديگر، آب داغ و سس فلفل را با يکديگر مخلوط کنيد. 2. بيف ها را از سس خارج کنيد.. روي آن نمک و فلفل بپاشيد. 3. نيمي از بيف ها را در روغن داغ در تابه اي بزرگ روي حرارت بالا تفت دهيد تا رنگشان تغيير کند. آنها را داخل يک بشقاب بريزيد و بقيه گوشت ها را تفت دهيد. پس از پخته شدن آنها را به بقيه گوشت ها اضافه کنيد. 4. پياز را در همان روغن حدود دو دقيقه تفت دهيد تا سبک شوند. نخودفرنگي پخته شده، زنجبيل و فلفل قرمز را اضافه کنيد و دو دقيقه ديگر تفت دهيد. در اين مرحله، گوشت ها را به تابه برگردانيد، سس فلفل بزنيد و تفت دهيد تا همه مواد به خوبي با هم مخلوط شوند و آب آنها کشيده شود. 5. از روي حرارت برداريد و درون ظرف موردنظر بريزيد. هندوانه ها را نيز به نوارهاي بلند و باريک برش دهيد و به مخلوط گوشت اضافه کنيد. روي آنها نمک و فلفل بپاشيد و فورا با برنج گرم سرو کنيد.