غذاي اصلي/ مرغ را در کنار سبزيجات تازه ميل کنيد
آلامتو/ چي لازم دارم: ۱عدد پياز خرد شده ۲عدد هويج حلقه شده ۱قاشق سوپخوري روغن زيتون ۳/۱فنجان نخود فرنگي ۵۰۰ميلي ليتر مرغ آب پز ۲قاشق سوپخوري کره ۳قاشق سوپخوري آرد سفيد ۳۷۵ميلي ليتر آب مرغ ۲عدد سيب زميني رنده شده ۱فنجان پنير چدار، رنده شده چطور بپزم: فر را روي دماي ۳۷۵درجه فارنهايت تنظيم کنيد. سبزيجات را آماده کنيد. پياز را خرد کنيد و هويج را بصورت حلقه اي ببريد. روغن را داخل ماهيتابه ريخته و آن را روي حرارت ملايم ميگذاريم. هويج و پياز را اضافه کرده و به مدت ۵ الي ۶ دقيقه سرخ ميکنيم، تا حدي که هويج نرم شود. نمک و فلفل را به آن اضافه مي کنيم. سپس نخود فرنگي و مرغ را اضافه مي کنيم. ۳ الي ۴ دقيقه مواد را مي پزيم. سپس آنها را داخل ظرف ديگري مي ريزيم. هنگامي که هويج و پياز روي اجاق هستند کره را داخل ماهيتابه ريخته و روي حرارت ملايم ميگذاريم تا آب شود. آرد را به آن اضافه کرده و بمدت ۲ دقيقه سرخ ميکنيم. به آرامي آب مرغ را اضافه کرده و اجازه مي دهيم مواد به جوش آمده وبه شکل سس غليظي در بيايد. سپس اين سس را به مرغ و سبزيجات اضافه مي کنيم. سيب زميني ها را رنده کرده و داخل قابلمه مي ريزيم. سپس پنير رنده شده به اضافه کل مواد را به آن اضافه مي کنيم. آن را داخل فر قرار مي دهيم. مواد بايد به مدت ۳۰ دقيقه داخل فر بپزند. براي طلايي رنگ شدن ظاهر غذا مي توانيد۲ دقيقه آخر قسمت بالاي فر را روشن کنيد.