غذاي اصلي/ «مسماي انار»، يک غذاي متفاوت
جام نيوز/ چي لازم دارم: مرغ ۱ عدد پياز متوسط ۲ عدد دانه انار ۱ پيمانه رب گوجه ۲ قاشق غذاخوري رب انار ۴ قاشق غذاخوري نمک و فلفل به ميزان لازم زعفران دم کرده به ميزان لازم چطوري درست کنم: ابتدا پيازها را خرد کرده و تفت دهيد. مرغها را مي توانيم درسته سرخ نماييد و هم چند تکه بکنيد و در روغن همراه با پياز تفت دهيد. در اين مرحله انارهاي دانه شده همراه با نمک، فلفل، زعفران دم کشيده و رب گوجه فرنگي را اضافه ميکنيم و تفت ميدهيم. و در آخر آب اضافه ميکنيم و مي گذاريم به مدت ۴۵ دقيقه کاملاً جا بيفتد. بعد از اينکه خوب جا افتاد رب انار را اضافه ميکنيم و بعد از ۱۵ الي ۲۰ دقيقه مي توانيد خورش را براي سرو آماده کنيد. خورش اناردانه مسما بايد غليظ و کم آب باشد. مي توانيد کمي شکر به اين خورش انار بيافزاييد تا طعم آن شيرين تر شود.