خراسان/ اين روزها قيمت پسته، بادام و گردو سرسام آور شده است. سال ها پيش نيز در آداب پذيرايي ما ايراني ها، به جاي انواع و اقسام آجيل، با ميوههاي خشک از مهمانان پذيرايي مي شد که اغلب خود ميزبان، آن ها را با روش هاي ساده و سنتي در منزل تهيه مي کرد. از اين رو مي توان ميوه خشک را جايگزين آجيل هاي گران قيمت اين روزها کرد.
ميوه هاي خشک غني از ويتامين هاي گروه B و ويتامين A هستند و منبع خوبي از مواد معدني مثل کلسيم، فسفر، منيزيم و آهن به شمار مي روند. ميوهخشک علاوه بر اين که غني از فيبر، انواع ويتامين ها، سديم، پتاسيم و ساير املاح مورد نياز بدن انسان است؛ باعث بهبود فرايند متابوليسم در بدن و در نتيجه جذب عناصر ارزشمند نيز مي شود.
اگر مي خواهيد يک آجيل خوشمزه با قيمت مناسب براي شب يلداي خود آماده کنيد، کافي است قدري خلاقانه عمل کنيد. ميوه هايي مثل سيب، نارنگي ، کيوي و پرتقال را که قيمت مناسب تري دارند، به اندازه دلخواه برش بزنيد و سپس آن ها را روي بخاري يا داخل ميوه خشک کن قرار دهيد. پس از خشک شدن ميوه ها، مقداري بادام زميني خام پوست کنده (مي توان آن را کمي تف داد) را در شکلات آب شده بغلتانيد و به ميوه هاي خشک خود اضافه کنيد. اگر دوست داشتيد، مقداري کشمش و توت خشک هم به آجيلتان اضافه کنيد و از خوردن آن در کنار اعضاي خانواده لذت ببريد
بازار