خراسان/ این روزها قیمت پسته، بادام و گردو سرسام آور شده است. سال ها پیش نیز در آداب پذیرایی ما ایرانی ها، به جای انواع و اقسام آجیل، با میوه‌های خشک از مهمانان پذیرایی می شد که اغلب خود میزبان، آن ها را با روش های ساده و سنتی در منزل تهیه می کرد. از این رو می توان میوه خشک را جایگزین آجیل های گران قیمت این روزها کرد.
میوه های خشک غنی از ویتامین های گروه B و ویتامین A هستند و منبع خوبی از مواد معدنی مثل کلسیم، فسفر، منیزیم و آهن به شمار می روند. میوه‌خشک علاوه بر این که غنی از فیبر، انواع ویتامین ها، سدیم، پتاسیم و سایر املاح مورد نیاز بدن انسان است؛ باعث بهبود فرایند متابولیسم در بدن و در نتیجه جذب عناصر ارزشمند نیز می شود.
اگر می خواهید یک آجیل خوشمزه با قیمت مناسب برای شب یلدای خود آماده کنید، کافی است قدری خلاقانه عمل کنید. میوه هایی مثل سیب، نارنگی ، کیوی و پرتقال را که قیمت مناسب تری دارند، به اندازه دلخواه برش بزنید و سپس آن ها را روی بخاری یا داخل میوه خشک کن قرار دهید. پس از خشک شدن میوه ها، مقداری بادام زمینی خام پوست کنده (می توان آن را کمی تف داد) را در شکلات آب شده بغلتانید و به میوه های خشک خود اضافه کنید. اگر دوست داشتید، مقداری کشمش و توت خشک هم به آجیلتان اضافه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید