ناهار/ کوکوي مرغ با پنير موزارلا را حتما امتحان کنيد
مجله قرمز/ کوکو يکي از آن غذاهاي مشهور است که بخاطر راحتي تهيه و سرعت در پخت حسابي پرطرفدار است. اين غذا از لحاظ تعداد دستورالعمل نيز بسيار متنوع است. شما ميتوانيد با انواع مواد غذايي به تنهايي و يا به صورت ترکيبي اين غذا را درست کنيد. کوکوي مرغ با پنير يکي از انواع کوکوي خوشمزه است که هر کسي که يکبار آن را بخورد، عاشق آن خواهد شد. تهيه کردن آن بسيار راحت است و طعمي مطبوع نيز دارد. در خمير اين کوکو از پنير موزارلا استفاده ميشود و به هنگام سرخ شدن يک لايه ترد و خوشمزه در لبه کوکوي مرغ درست ميکند که گاز زدن به آن بسيار لذت بخش است. مريناد کردن يا مزه دار کردن مرغ با مواد همراه، طعم ترد و آبداري به آن ميدهد. شما ميتوانيد مريناد کردن را در عرض ۲ ساعت يا يک شب تا صبح انجام دهيد، بنابراين انتخاب با شماست. موقع سرو کردن نيز ميتوانيد آن را با انواع ديپ خانگي و خوشمزه سرو کنيد، من از ديپ سير و ليمو استفاده کردم که بسيار ساده است اما بسيار خوشمزه و خوش طعم است البته اين کوکوي مرغ بدون ديپ هم طعم فوق العادهاي دارد در اين دستورالعمل مقداري آرد وجود دارد که اگر شما مبتلا به سلياک و يا مجبور به اجتناب از گلوتن باشيد ميتوانيد از انواع آرد بدون گلوتن استفاده کنيد. ما در اينجا از آرد ذرت استفاده کرديم که طعم کوکوي مرغ با آن تفاوت چنداني با آرد گندم نخواهد داشت. چي لازم دارم: سينه مرغ: ۷۰۰ گرم (۳ عدد بزرگ) تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد مايونز: ۵ قاشق غذا خوري (حدود ۱/۳ پيمانه) آرد همه کاره: ۱/۳ پيمانه (يا نشاسته ذرت يا نشاسته سيب زميني براي نوع بدون گلوتن) پنير رنده شده موزارلا: ۱ و ۱/۳ پيمانه شويد تازه ريز شده: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوري فلفل سياه: ۱/۲ قاشق چايخوري نمک و ۱/۸ قاشق چايخوري روغن زيتون فوق سبک يا هر نوع روغن زيتوني براي سرخ کردن چطور بپزم: 1. از يک چاقوي تيز استفاده کنيد و سينههاي مرغ را به قطعات ضخيم ۱/۳ تا ۱/۲ اينچي در بياوريد و کنار بگذاريد. 2. در يک کاسه متوسط مواد خمير را با هم ترکيب کنيد: ۲ عدد تخم مرغ، ۵ قاشق غذاخوري سس مايونز، ۱/۳ پيمانه آرد، ۱ و ۱/۳ پيمانه پنير موزارلا، ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوري شويد ريز شده و ۱/۸ قاشق چايخوري فلفل سياه. مواد را بهم بزنيد تا خوب ترکيب شوند. مرغ خرد شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنيد. روي آن را با پلاستيک بپوشانيد و در يخچال براي حداقل ۲ ساعت يا يک شب تا صبح نگه داريد. 3. يک ماهيتابه نچسب را روي حرارت متوسط بگذاريد. ۲ قاشق غذاخوري روغن را به ماهيتابه اضافه کنيد و وقتي روغن داغ شد، مخلوط مرغ را با يک قاشق غذاخوري بزرگ به يکباره در ماهيتابه بريزيد. (ميتوانيد از يک اسکوپ بستني براي سايز يکدست استفاده کنيد). 4. با پشت قاشق روي کوکوها بکشيد تا کمي صاف شوند. حدود ۳ تا ۴ دقيقه يک طرف آنها را سرخ کنيد سپس آن را برگردانده و ۳ دقيقه ديگر سمت ديگر را سرخ کنيد تا طلايي قهوهاي شده و همه قسمتهاي آن بطور کامل پخته شود. اين کار را با باقيمانده کوکوها تکرار کنيد. کوکوي مرغ سرخ شده را از ماهيتابه برداشته و روي حوله آشپزخانه بگذاريد. نکات آشپزي راجع به کوکوي مرغ شما ميتوانيد سبزيجات مورد علاقه خود را رنده و يا ريز کرده و به مرغ اضافه کنيد. ميتوانيد کوکوي مرغ را با سس مايونز و هر سسي که دوست داريد سرو کنيد.