پارسه گرد/ این پیش‌ غذای نسبتا عجیب پنیری، آنقدر خوشمزه است که هیچوقت طعم آن را فراموش نمی‌ کنید.
در دستور اصلی از پنیر Robiola Bosina استفاده شده که نوعی پنیر سفید، نرم و خامه‌ای مربوط به شمال ایتالیا است که از مخلوط شیر گاو و گوسفند درست می‌شود و اغلب با زیتون به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. می‌توانید با پنیر خامه‌ای جایگزینش کنید.
مواد الازم
پنیر خامه‌ای 230 گرم
گردوی بوداده و خردشده 2 قاشق غذاخوری
زیتون سیاه خردشده 2 قاشق غذاخوری
کشمش خردشده 2 قاشق غذاخوری
آویشن تازه و خردشده 1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون بکر 1 قاشق غذاخوری
پرک فلفل قرمز 1 قاشق چای‌خوری
طرز تهیه

کشمش خردشده، زیتون، آویشن و پرک فلفل قرمز را با روغن زیتون مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت اجازه دهید در دمای آشپزخانه باقی بمانند.
پنیر خامه‌ای که از یک ساعت قبل در دمای اتاق بوده را در ظرف دربسته در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید تا شروع به آب شدن کند.
سطح پنیر کمی آب شده را با موادی که با روغن زیتون مخلوط کردیم، می‌پوشانیم و سرو می‌کنیم.
این پیش‌غذا را با کراکر نمکی و یا نان سیر و رزماری سرو و نوش جان کنید.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید