نماد آخرین خبر

ميز اردور/ پيش غذاي پنير و آجيل؛ طعمي فراموش نشدني

منبع
پارسه گرد
بروزرسانی
ميز اردور/ پيش غذاي پنير و آجيل؛ طعمي فراموش نشدني
پارسه گرد/ اين پيش‌ غذاي نسبتا عجيب پنيري، آنقدر خوشمزه است که هيچوقت طعم آن را فراموش نمي‌ کنيد. در دستور اصلي از پنير Robiola Bosina استفاده شده که نوعي پنير سفيد، نرم و خامه‌اي مربوط به شمال ايتاليا است که از مخلوط شير گاو و گوسفند درست مي‌شود و اغلب با زيتون به عنوان پيش‌غذا سرو مي‌شود. مي‌توانيد با پنير خامه‌اي جايگزينش کنيد. مواد الازم پنير خامه‌اي 230 گرم گردوي بوداده و خردشده 2 قاشق غذاخوري زيتون سياه خردشده 2 قاشق غذاخوري کشمش خردشده 2 قاشق غذاخوري آويشن تازه و خردشده 1 قاشق مرباخوري روغن زيتون بکر 1 قاشق غذاخوري پرک فلفل قرمز 1 قاشق چاي‌خوري طرز تهيه کشمش خردشده، زيتون، آويشن و پرک فلفل قرمز را با روغن زيتون مخلوط کرده و به مدت نيم ساعت اجازه دهيد در دماي آشپزخانه باقي بمانند. پنير خامه‌اي که از يک ساعت قبل در دماي اتاق بوده را در ظرف دربسته در طبقه وسط فر با دماي 175 درجه به مدت 8 تا 10 دقيقه قرار دهيد تا شروع به آب شدن کند. سطح پنير کمي آب شده را با موادي که با روغن زيتون مخلوط کرديم، مي‌پوشانيم و سرو مي‌کنيم. اين پيش‌غذا را با کراکر نمکي و يا نان سير و رزماري سرو و نوش جان کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره