عصرانه/ رولتي بي نظير با دستور سوئيسي
ايران کوک/ در اين مطلب با طرز تهيه شيريني رولت سوئيسي آشنا مي شويد. چي لازم دارم: آرد 3/4 پيمانه شکر 1/2 پيمانه تخم مرغ تخم مرغ 5 عدد پنيرخامه اي 200 گرم خامه (فرم گرفته) 200 گرم پودر قند 1/2 پيمانه بکينگ پودر 1/3 ق چ وانيل 1/2 ق چ چه جوري درست ميشه: ابتدا فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود ، سفيده و زرده تخم مرغ را جدا کنيد سپس زرده هاي تخم مرغ ، شکر و وانيل را داخل کاسه اي بريزيد و با همزن بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود. آرد ، بکينگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنيد و کم کم به زرده ها اضافه نماييد ، سفيده هاي تخم مرغ را در ظرفي جداگانه بريزيد و با همزن بزنيد تا حالت خامه اي پيدا کند و وقتي ظرف را بر ميگردانيد نريزد ( دقت کنيد که زياده از حد سفيده را نزنيد تا پف خود را از دست ندهد ). با استفاده از کاردک کم کم سفيده را به مواد ديگر اضافه کنيد ، بسيار آرام ، سبک و بصورت دوراني و در يک جهت هم بزنيد ( بايد به صورتي هم بزنيد که پف سفيده ها نخوابد و بافت ترد ان باقي بماند ). ته سيني فر کاغذ روغني بيندازيد و مايه شيريني را روي ان خوب پخش کنيد ، سطح مواد را صاف کنيد سپس سيني را داخل فري که از قبل روشن کرده ايد و گرم شده است به مدت 10 تا 15 دقيقه قرار دهيد تا روي رولت طلايي شود ، پس از پخت رولت را از فر خارج کنيد و به همان صورت داغ و با کمک کاغذ لوله کنيد و کناري قرار دهيد تا کمي خنک شود. پنير خامه اي ، خامه و پودر قند را داخل کاسه اي بريزيد و با همزن بزنيد تا خوب مخلوط و يکدست شود ، رولت را که خنک شده است به آرامي باز کنيد و تمام سطح رولت را به خامه آغشته کنيد ، دوباره رولت را رول کنيد و چند ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا خوب سرد و سفت شود سپس با پودر قند ، خامه ، شکلات اب شده و … تزيين کنيد و برش بزنيد و سرو کنيد. نکته: ميتوانيد از ميوه هاي پوره شده نيز داخل خامه اين رولت استفاده کنيد.