برترين ها/ کدو بره يک غذاي مازندراني و همهپسند است که سريع هم آماده ميشود اگر پيرو رژيم گياهخواري باشيد گزينه خوبي براي شماست.
چي لازم دارم:
سيب زميني: ۲ عدد
کدو سبز: ۵ عدد
گوجه فرنگي: ۵ عدد
پياز (بزرگ): ۱ عدد
تخم مرغ: ۳ عدد
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
چطور بپزم:
۱. در ظرفي مناسب ابتدا پياز را نگيني خرد ميکنيم و به مدت دو دقيقه با حرارت زياد و کمي روغن در تابه تفت ميدهيم نمک و زردچوبه را اضافه نموده و سيبزميني را که نگيني خرد کرده و داخل آن ميريزيم و مواد را کمي تفت ميدهيم.
۲. شعله را که تا اين لحظه نسبتا زياد بود کم کرده و در تابه را بسته و ميگذاريم مواد به مدت پنج تا هفت دقيقه روي حرارت پخته شود.
۳. کدوي حلقه شده را در ظرفي جدا کمي سرخ ميکنيم و به مواد اضافه نموده و آن را نيز چند دقيقه تفت ميدهيم و بعد گوجهفرنگيهاي خرد شده و تخممرغها را روي آن ريخته و باز هم شعله را کمتر ميکنيم تا مواد با در بسته ۱۰ دقيقه بپزد در مرحله آخر فلفل سياه را روي غذا پاشيده و سرو ميکنيم.
نکات کدو بره
بهتر است روي غذا مقداري گرد غوره ،گرد ليمو يا آبغوره بريزيم يا با کمي رب انار ترش آن را مزه دار کنيم.
بازار