شيريني ها/ سوفله شکلاتي؛ تجربه اي تکراري اما دوست داشتني
بيتوته/ چي لازم دارم: ۱۱۰ گرم شکلات نيمه تلخ، خرد شده نصف پيمانه خامه قنادي ۴ عدد سفيده تخم مرغ دو قاشق غذاخوري شکر روغن شکر چطور بپزم: ۱- فر را با دماي ۴۰۰ درجه فارنهايت گرم کنيد. ظرف سوفله را چرب کنيد. داخل آن شکر بپاشيد، داخل سيني فر بچينيد و کنار بگذاريد. ۲- در يک کاسه کوچک مخصوص مايکروفکر، شکلات و خامه را با هم مخلوط کنيد. آنها را با قدرت ۱۰۰ درصد به مدت ۱٫۵ تا دو دقيقه داخل مايکروفر بگذاريد. در اين مدت دوبار مواد را هم بزنيد. مخلوط آماده شده را به دو قسمت مساوي تقسيم کنيد. روي آنها را بپوشانيد و در هواي اتاق قرار دهيد. ۳- در يک کاسه کوچک، سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي با سرعت متوسط هم بزنيد تا پف کنند. به آرامي شکر را اضافه کنيد و هم بزنيد تا سفيد شود. ۴- به تدريج، نيمي از مخلوط شکلات را به سفيده تخم مرغ اضافه کنيد و هم بزنيد. ترجيحا طوري هم بزنيد که پف تخم مرغ ها نخوابد. سپس داخل ظرف سوفله را با مواد سوفله پر کنيد و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقيقه داخل فر بپزيد. براي اطمينان از پخته شدن، چنگالي در مرکز سوفله فرو کنيد اگر نچسبيد و راحت درآمد، سوفله آماده است.