برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

سوپ و آش/ سوپ جو؛ پيش غذاي ناهار امروز

منبع
نمناک
بروزرسانی
سوپ و آش/ سوپ جو؛ پيش غذاي ناهار امروز
نمناک/ سوپ جو به صورت هاي مختلفي پخته و سرو ميشود که اينبار براي درست “سوپ جو قرمز” به شکل رستوراني اقدام نموده ايم. چي لازم دارم: جو پرک :3/4 ليوان آب مرغ : 7 ليوان پياز :1 عدد متوسط هويج :2 عدد متوسط آبليمو:2 قاشق غذا خوري رب گوجه :يک و نيم قاشق غذا خوري آرد :2 قاشق غذا خوري سر پر آب :1 ليوان جعفري خشک :1 قاشق غذا خوري سرپر ادويه کاري :نصف قاشق چايخوري نمک و فلفل سياه :به مقدار کافي مواد لازم براي آب مرغ اسکلت مرغ :2 عدد پياز کوچک:1 عدد سير :2 حبه برگ بو:2 عدد هويج:نصف يک عدد نمک و زعفران :به ميزان لازم چطور بپزم: ابتدا اسکلت مرغ و هويج وزعفران و سير وپياز ونمک و برگ بو را با حدود دو و نيم ليتر آب مي گذاريم تا بپزه و سپس آنرا صاف مي کنيم .. آب مرغ را هم مي تونيم در فريزر نگهداري کنيم و براي درست کردن سوپ از آن استفاده کنيم .. پياز وهويج را خيلي ريز خرد مي کنيم. مواد فوق را به همراه آب مرغ و جوپرک را روي حرارت مي گذاريم تا به جوش بياد و سپس حرارت را ملايم مي کنيم ودر قابلمه را مي گذاريم تا حدود نيم ساعت بپزه. سپس آرد را دريک ليوان آب سرد حل مي کنيم و به همراه ادويه وجعفري به سوپ اضافه مي کنيم و صبر مي کنيم تا دوباره به جوش بياد و بوي خامي ارد بره. در آخر آبليمو ورب گوجه را به سوپ اضافه مي کنيم. و صبر مي کنيم تا سوپ جا بيفته … ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره