نمناک/ سوپ جو به صورت هاي مختلفي پخته و سرو ميشود که اينبار براي درست “سوپ جو قرمز” به شکل رستوراني اقدام نموده ايم.
چي لازم دارم:
جو پرک :3/4 ليوان
آب مرغ : 7 ليوان
پياز :1 عدد متوسط
هويج :2 عدد متوسط
آبليمو:2 قاشق غذا خوري
رب گوجه :يک و نيم قاشق غذا خوري
آرد :2 قاشق غذا خوري سر پر
آب :1 ليوان
جعفري خشک :1 قاشق غذا خوري سرپر
ادويه کاري :نصف قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه :به مقدار کافي
مواد لازم براي آب مرغ
اسکلت مرغ :2 عدد
پياز کوچک:1 عدد
سير :2 حبه
برگ بو:2 عدد
هويج:نصف يک عدد
نمک و زعفران :به ميزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا اسکلت مرغ و هويج وزعفران و سير وپياز ونمک و برگ بو را با حدود دو و نيم ليتر آب مي گذاريم تا بپزه و سپس آنرا صاف مي کنيم .. آب مرغ را هم مي تونيم در فريزر نگهداري کنيم و براي درست کردن سوپ از آن استفاده کنيم ..
پياز وهويج را خيلي ريز خرد مي کنيم.
مواد فوق را به همراه آب مرغ و جوپرک را روي حرارت مي گذاريم تا به جوش بياد و سپس حرارت را ملايم مي کنيم ودر قابلمه را مي گذاريم تا حدود نيم ساعت بپزه.
سپس آرد را دريک ليوان آب سرد حل مي کنيم و به همراه ادويه وجعفري به سوپ اضافه مي کنيم و صبر مي کنيم تا دوباره به جوش بياد و بوي خامي ارد بره.
در آخر آبليمو ورب گوجه را به سوپ اضافه مي کنيم. و صبر مي کنيم تا سوپ جا بيفته …
بازار