نمناک/ سوپ جو به صورت های مختلفی پخته و سرو میشود که اینبار برای درست “سوپ جو قرمز” به شکل رستورانی اقدام نموده ایم.
چی لازم دارم:
جو پرک :3/4 لیوان
آب مرغ : 7 لیوان
پیاز :1 عدد متوسط
هویج :2 عدد متوسط
آبلیمو:2 قاشق غذا خوری
رب گوجه :یک و نیم قاشق غذا خوری
آرد :2 قاشق غذا خوری سر پر
آب :1 لیوان
جعفری خشک :1 قاشق غذا خوری سرپر
ادویه کاری :نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی
مواد لازم برای آب مرغ
اسکلت مرغ :2 عدد
پیاز کوچک:1 عدد
سیر :2 حبه
برگ بو:2 عدد
هویج:نصف یک عدد
نمک و زعفران :به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا اسکلت مرغ و هویج وزعفران و سیر وپیاز ونمک و برگ بو را با حدود دو و نیم لیتر آب می گذاریم تا بپزه و سپس آنرا صاف می کنیم .. آب مرغ را هم می تونیم در فریزر نگهداری کنیم و برای درست کردن سوپ از آن استفاده کنیم ..
پیاز وهویج را خیلی ریز خرد می کنیم.
مواد فوق را به همراه آب مرغ و جوپرک را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد و سپس حرارت را ملایم می کنیم ودر قابلمه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت بپزه.
سپس آرد را دریک لیوان آب سرد حل می کنیم و به همراه ادویه وجعفری به سوپ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا دوباره به جوش بیاد و بوی خامی ارد بره.
در آخر آبلیمو ورب گوجه را به سوپ اضافه می کنیم. و صبر می کنیم تا سوپ جا بیفته …



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید