ميز اردور/ مکعبهاي جو برشته؛ ميان وعده اي مغذي
فوت و فن/ تعداد: ۶ نفر زمان تهيه: ۲۰ دقيقه زمان پخت: ۳۰ دقيقه چي لازم دارم: ۱٫۵ پيمانه جو دوسر (پرک) ¼ پيمانه سبوس جو ¼ پيمانه آرد کامل ¼ پيمانه شکر قهوهاي ۳ قاشق غذاخوري کره بادام دو قاشق غذاخوري آب يک قاشق غذاخوري عسل ۱/۸ قاشق چايخوري جوششيرين ۱/۸ قاشق چايخوري نمک روغن چطور بپزم: ۱- فر را با دماي ۳۲۵ درجه فارنهايت روشن کنيد. جو را داخل غذاساز بريزيد و آنها را پوره کنيد. سبوس جو، آرد، شکر قهوهاي، کره بادام، آب، عسل، جوششيرين و نمک را اضافه کنيد و هم بزنيد. ۲- يک ظرف پيرکس مستطيلي را با روغن چرب کنيد. مخلوط جو را داخل ظرف بريزيد و خوب فشار دهيد تا شکل ظرف را بگيرند. سپس آنها را به مربعهاي سه سانتيمتري برش دهيد. مواد را به مدت ۳۰ دقيقه داخل فر بگذاريد تا طلايي شوند. ۳- فر را خاموش کنيد اما ظرف را خارج نکنيد. ۲۰ تا ۳۰ دقيقه بگذاريد داخل فر خنک و خشک شوند. سپس آنها را از ظرف خارج کنيد و پس از اينکه کاملا خنک شدند ميتوانيد سرو کنيد. اين مکعبها را يک هفته در يخچال نگهداريد. ارزش غذايي: کالري: ۲۱۸ چربي: ۷ گرم کربوهيدرات: ۳۶ گرم فيبر: ۴ گرم پروتئين: ۶ گرم سديم: ۷۹ ميليگرم پتاسيم: ۲۱۰ ميليگرم کلسيم: ۵۰ ميليگرم آهن: ۲ ميليگرم