عصرانه/ کيک شکلاتي با مغزي گلابي دارچيني
فوت و فن/ اين کيک بسيار زيبا و در عين حال بسيار خوشمزه است. به شما توصيه ميکنيم حتما آن را در خانه تهيه کنيد. اکنون فصل گلابي است و ميتوانيد بدون مشکل آن را درست کنيد. تعداد: ۱۰ تا ۱۲ نفر زمان تهيه: ۲۰ دقيقه زمان پخت: ۲۵ دقيقه چي لازم دارم: ۳ عدد گلابي بزرگ دو پيمانه آب ¼ پيمانه شکر يک قاشق غذاخوري آب پرتقال چوب دارچين ۱ ۲/۳ پيمانه آرد کامل ¾ پيمانه شکر قهوه اي ۱/۳ پيمانه پودر کاکائو يک قاشق چايخوري بيکينگ پودر يک قاشق چايخوري پودر دارچين نصف قاشق چايخوري جوش شيرين نصف قاشق چايخوري نمک يک عدد تخم مرغ يک پيمانه شير نصف پيمانه روغن زيتون يک قاشق غذاخوري آرد کامل يک قاشق غذاخوري پودر کاکائو ¼ قاشق چايخوري پودر دارچين ۸۵ گرم شکلات سفيد پوست پرتقال رنده شده چطور بپزم: ۱- هسته گلابي ها را خارج کنيد. در يک قابلمه بزرگ، ¼ پيمانه شکر، آب پرتقال و چوب دارچين را با هم مخلوط کنيد. اجازه دهيد بجوشد. هم بزنيد تا شکر حل شود. دوباره بگذاريد بجوشد. حرارت را کم کنيد، در قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد تا ۲۰ تا ۲۵ دقيقه نيم جوش بماند تا گلابي ها نرم شوند. از روي حرارت برداريد. آبکش کنيد و کنار بگذاريد. ۲- فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت روشن کنيد. يک ظرف مستطيلي پيرکس را چرب کنيد و کنار بگذاريد. در يک کاسه بزرگ، ۱ ۲/۳ پيمانه آرد کامل،۱/۳ پيمانه بيکينگ پودر، ۱ قاشق چايخوري دارچين، جوش شيرين و نمک را با هم مخلوط کنيد. در يک کاسه متوسط، تخم مرغ، شير و روغن زيتون را با هم مخلوط کنيد. مخلوط آرد را اضافه کنيد و هم بزنيد. ۳- مواد را داخل پيرکس بريزيد. در يک کاسه يک قاشق غذاخوري آرد، يک قاشق غذاخوري پودر کاکائو، ¼ قاشق چايخوري را با هم مخلوط کنيد. هر کدام از گلابي ها را داخل آن بغلتانيد تا همه سطح گلابي را پوشش دهد. سپس گلابي ها را داخل خمير داخل پيرکس بگذاريد. به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقيقه بپزيد تا کيک کاملا پخته شود. ۴- براي سرو، شکلات آب شده سفيد را روي آن بريزيد و با پوست پرتقال تزئين کنيد. ارزش غذايي: کالري: ۳۵۲ چربي: ۱۲ گرم کلسترول: ۲۱ ميلي گرم کربوهيدرات: ۵۳ گرم فيبر: ۴ گرم پروتئين: ۵ گرم سديم: ۲۷۴ ميلي گرم پتاسيم: ۲۴۶ ميلي گرم کلسيم: ۱۰۳ ميلي گرم آهن: ۲ ميلي گرم