ميز اردور/ پوره ذرت با خامه ترش؛ پيش غذاي شام امشب
فوت و فن/ تعداد: ۱۰ نفر زمان تهيه: ۲۵ دقيقه زمان پخت: ۱۵ دقيقه چي لازم دارم: ۹۰۰ گرم سيب زميني يک قاشق چايخوري روغن زيتون يک پيمانه ذرت ۶ عدد پيازچه يک حبه سير نصف پيمانه خامه ترش دو قاشق غذاخوري کره نصف قاشق چايخوري نمک ¼ قاشق چايخوري فلفل سياه دو پيمانه پرک ذرت يک قاشق چايخوري پاپريکا دودي سه قاشق غذاخوري کره آب شده چطور بپزم: ۱- فر را با دماي ۴۵۰ درجه فارنهايت گرم کنيد. در يک قابلمه بزرگ سيب زميني را با نمک بپزيد. آبکش کنيد و پس از پوست کندن دوباره داخل قابلمه بريزيد. ۲- در يک تابه بزرگ، روغن زيتون را گرم کنيد. ذرت ها، پيازچه و سير را اضافه کنيد. آنها را تا زماني که سبزيجات پخته شوند، تفت دهيد. ۳- سيب زميني ها را پوره کنيد. خامه ترش، کره، نمک و فلفل را اضافه کنيد تا مخلوط شوند. مخلوط سبزيجات را اضافه کنيد. مخلوط را داخل ظرف بريزيد. روي آن پرک ذرت و پاپريکا دودي بپاشيد. کره آب شده اضافه کنيد و ۵ دقيقه حرارت دهيد تا نرم شوند. ارزش غذايي: کالري: ۱۶۳ چربي: ۸ گرم کلسترول: ۲۰ ميلي گرم کربوهيدرات: ۲۱ گرم فيبر: ۲ گرم پروتئين: ۳ گرم سديم: ۲۰۵ ميلي گرم پتاسيم: ۳۵۳ ميلي گرم کلسيم: ۲۸ ميلي گرم آهن: ۲ ميلي گرم