غذاي اصلي/ «ميني پيتزا» بپزيد و در وقت و هزينه صرفه جويي کنيد
منودليار/ چي لازم دارم: خمير پيتزا نصف پيمانه فلفل شيرين کبابي ۱۷۰ گرم پنيز موزارلا دو عدد گوجه فرنگي درشت خرد شده پودر فلفل سياه و قرمز برگ هاي کوچک ريحان پنير پارمسان رنده شده چطور بپزم: ۱- فر را با دماي ۴۵۰ درجه فارنهايت گرم کنيد. کف سيني فر فويل قرار دهيد و روي آن را چرب کنيد. با کمک کاتر خمير پيتزا را به بخش هاي کوچک تقسيم کنيد و داخل سيني بچينيد. ۲- پنير موزارلا، حلقه هاي گوجه فرنگي و سس گوجه فرنگي (در صورت تمايل) را روي خمير بگذاريد. فلفل قرمز و سياه بپاشيد. آنها را ۸ تا ۱۰ دقيقه داخل فر بپزيد تا پنيرها کاملا آب شوند. ۳- پس از خروج از فر، يک برگ ريحان روي هر کدام قرار دهيد. در آخر پنير پارمسان بپاشيد و سرو کنيد.