فوت و فن/ اين دسر را ميتوانيد به سليقه بچهها با رنگهاي شاد و شکلهاي زيبا تزئين کنيد.
تعداد: ۴۸ کوکي
زمان تهيه: ۲۰ دقيقه
زمان خنک شدن: ۲ ساعت
چي لازم دارم:
¾ پيمانه بادام بوداده
۲ ¼ پيمانه آرد کامل
¼ قاشق چايخوري نمک
يک پيمانه کره
¾ پيمانه شکر
يک عدد تخم مرغ
يک قاشق چايخوري وانيل
نصف قاشق چايخوري پوست ليمو رنده شده
۱/۴ قاشق چايخوري عصاره بادام
آيسينگ
رنگ غذا
چطور بپزم:
۱- در غذاساز بادام هاي بوداده را پودر کنيد. در يک کاسه کوچک، پودر بادام، آرد و نمک را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
۲- در يک کاسه بزرگ، کره و شکر را با هم زن برقي هم بزنيد تا پف کنند. تخم مرغ، وانيل، پوست ليمو و عصاره بادام را اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس به تدريج، مخلوط آرد را اضافه کنيد. خمير به دست آمده را دو نيم کنيد. روي آن را بپوشانيد و به مدت ۲ ساعت داخل يخچال قرار دهيد.
۳- فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت روشن کنيد. روي سطح صاف، آرد بپاشيد و خمير را به ضخامت کمتر از يک سانتي متر پهن کنيد. با استفاده از کاتر شيريني، مربع هاي ۷ سانتي متري برش دهيد. آنها را داخل سيني فر که از قبل چرب کرده ايد، بچينيد و به مدت ۸ تا ۱۲ دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايي شوند.
۴- رويال آيسينگ را به روش زير تهيه کنيد و آن را به رنگ هاي مختلف در بياوريد و روي کيک ها بماليد. آنها را دو ساعت کنار بگذاريد تا خشک شوند. سپس دوباره آيسينگ را به شکل هاي مختلف روي کوکي ها قرار دهيد و يک ساعت کنار بگذاريد تا کاملا خشک شود.
۵- براي تهيه رويال آيسينگ، ۴۵۰ گرم پودر قند، ۳ قاشق غذاخوري پودر مرينگ، نصف قاشق چايخوري پتاسيم بي تارترات، نصف پيمانه آب گرم و يک قاشق چايخوري وانيل نياز داريد.
۶- براي تهيه آن، در کاسه همزن، پودر شکر، پودر مرينگ و پتاسيم بي تارترات را با هم مخلوط کنيد. سپس آب و وانيل را اضافه کنيد و با همزن برقي حدود ۱۰ دقيقه خوب هم بزنيد تا شبيه کف و خامه شود. سپس آن را ۴۸ ساعت در يخچال نگهداريد.
ارزش غذايي:
کالري: ۷۷
چربي: ۵ گرم
کلسترول: ۱۵ ميلي گرم
کربوهيدرات: ۸ گرم
فيبر: ۲ گرم
پروتئين: ۱ گرم
سديم: ۴۱ ميلي گرم
پتاسيم: ۱۹ ميلي گرم
کلسيم: ۱۰ ميلي گرم
آهن: ۰ ميلي گرم
بازار