فوت و فن/ این دسر را می‌توانید به سلیقه بچه‌ها با رنگ‌های شاد و شکل‌های زیبا تزئین کنید.
تعداد: ۴۸ کوکی
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه
زمان خنک شدن: ۲ ساعت
چی لازم دارم:
¾ پیمانه بادام بوداده
۲ ¼ پیمانه آرد کامل
¼ قاشق چایخوری نمک
یک پیمانه کره
¾ پیمانه شکر
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری وانیل
نصف قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
۱/۴ قاشق چایخوری عصاره بادام
 آیسینگ
رنگ غذا
چطور بپزم:
۱- در غذاساز بادام های بوداده را پودر کنید. در یک کاسه کوچک، پودر بادام، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با هم زن برقی هم بزنید تا پف کنند. تخم مرغ، وانیل، پوست لیمو و عصاره بادام را اضافه کنید و هم بزنید. سپس به تدریج، مخلوط آرد را اضافه کنید. خمیر به دست آمده را دو نیم کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۳- فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کنید. روی سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت کمتر از یک سانتی متر پهن کنید. با استفاده از کاتر شیرینی، مربع های ۷ سانتی متری برش دهید. آنها را داخل سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید و به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه داخل فر بپزید تا طلایی شوند.
۴- رویال آیسینگ را به روش زیر تهیه کنید و آن را به رنگ های مختلف در بیاورید و روی کیک ها بمالید. آنها را دو ساعت کنار بگذارید تا خشک شوند. سپس دوباره آیسینگ را به شکل های مختلف روی کوکی ها قرار دهید و یک ساعت کنار بگذارید تا کاملا خشک شود.
۵- برای تهیه رویال آیسینگ، ۴۵۰ گرم پودر قند، ۳ قاشق غذاخوری پودر مرینگ، نصف قاشق چایخوری پتاسیم بی تارترات، نصف پیمانه آب گرم و یک قاشق چایخوری وانیل نیاز دارید.
۶- برای تهیه آن، در کاسه همزن، پودر شکر، پودر مرینگ و پتاسیم بی تارترات را با هم مخلوط کنید. سپس آب و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی حدود ۱۰ دقیقه خوب هم بزنید تا شبیه کف و خامه شود. سپس آن را ۴۸ ساعت در یخچال نگهدارید.
ارزش غذایی:
کالری: ۷۷
چربی: ۵ گرم
کلسترول: ۱۵ میلی گرم
کربوهیدرات: ۸ گرم
فیبر: ۲ گرم
پروتئین: ۱ گرم
سدیم: ۴۱ میلی گرم
پتاسیم: ۱۹ میلی گرم
کلسیم: ۱۰ میلی گرم
آهن: ۰ میلی گرم



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید