نماد آخرین خبر

شيريني ها/ بسته‌هاي شيک ديدني و خوردني!

منبع
فوت و فن
بروزرسانی
شيريني ها/ بسته‌هاي شيک ديدني و خوردني!
فوت و فن/ اين دسر را مي‌توانيد به سليقه بچه‌ها با رنگ‌هاي شاد و شکل‌هاي زيبا تزئين کنيد. تعداد: ۴۸ کوکي زمان تهيه: ۲۰ دقيقه زمان خنک شدن: ۲ ساعت چي لازم دارم: ¾ پيمانه بادام بوداده ۲ ¼ پيمانه آرد کامل ¼ قاشق چايخوري نمک يک پيمانه کره ¾ پيمانه شکر يک عدد تخم مرغ يک قاشق چايخوري وانيل نصف قاشق چايخوري پوست ليمو رنده شده ۱/۴ قاشق چايخوري عصاره بادام  آيسينگ رنگ غذا چطور بپزم: ۱- در غذاساز بادام هاي بوداده را پودر کنيد. در يک کاسه کوچک، پودر بادام، آرد و نمک را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد. ۲- در يک کاسه بزرگ، کره و شکر را با هم زن برقي هم بزنيد تا پف کنند. تخم مرغ، وانيل، پوست ليمو و عصاره بادام را اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس به تدريج، مخلوط آرد را اضافه کنيد. خمير به دست آمده را دو نيم کنيد. روي آن را بپوشانيد و به مدت ۲ ساعت داخل يخچال قرار دهيد. ۳- فر را با دماي ۳۵۰ درجه فارنهايت روشن کنيد. روي سطح صاف، آرد بپاشيد و خمير را به ضخامت کمتر از يک سانتي متر پهن کنيد. با استفاده از کاتر شيريني، مربع هاي ۷ سانتي متري برش دهيد. آنها را داخل سيني فر که از قبل چرب کرده ايد، بچينيد و به مدت ۸ تا ۱۲ دقيقه داخل فر بپزيد تا طلايي شوند. ۴- رويال آيسينگ را به روش زير تهيه کنيد و آن را به رنگ هاي مختلف در بياوريد و روي کيک ها بماليد. آنها را دو ساعت کنار بگذاريد تا خشک شوند. سپس دوباره آيسينگ را به شکل هاي مختلف روي کوکي ها قرار دهيد و يک ساعت کنار بگذاريد تا کاملا خشک شود. ۵- براي تهيه رويال آيسينگ، ۴۵۰ گرم پودر قند، ۳ قاشق غذاخوري پودر مرينگ، نصف قاشق چايخوري پتاسيم بي تارترات، نصف پيمانه آب گرم و يک قاشق چايخوري وانيل نياز داريد. ۶- براي تهيه آن، در کاسه همزن، پودر شکر، پودر مرينگ و پتاسيم بي تارترات را با هم مخلوط کنيد. سپس آب و وانيل را اضافه کنيد و با همزن برقي حدود ۱۰ دقيقه خوب هم بزنيد تا شبيه کف و خامه شود. سپس آن را ۴۸ ساعت در يخچال نگهداريد. ارزش غذايي: کالري: ۷۷ چربي: ۵ گرم کلسترول: ۱۵ ميلي گرم کربوهيدرات: ۸ گرم فيبر: ۲ گرم پروتئين: ۱ گرم سديم: ۴۱ ميلي گرم پتاسيم: ۱۹ ميلي گرم کلسيم: ۱۰ ميلي گرم آهن: ۰ ميلي گرم ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره