شور و شیرین/ چی لازم دارم:
کمپوت زردآلو 5 عدد
کره ١٠٠ گرم
شکر ١٨٠ گرم
عصارة وانیل ١ قاشق چایخوری
تخم مرغ ٣ عدد متوسط
آرد ٢٠٠ گرم
بیکینگ پودر یک و یک دوم قاشق سوپخوری
نمک یک پینچ
پودر کاکائو ٣٠ گرم
پودر بادام ٢٥ گرم
شیر ولرم ٧٠ میلی لیتر (حدود یک‌سوم پیمانه سرخالی)
چطور بپزم:
قالب را به قطر 24 سانتیمتر چرب کنید و آرد بپاشید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم نمائید.
آ‌ن‌گاه زردآلو هارا از وسط نصف کنید و در صافی بگذارید تا سیروپ آن گرفته شود.
سپس کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید (هر تخم‌مرغ را حدود یک دقیقه هم بزنید).
حالا آرد، بیکینگ‌پودر، نمک، پودر کاکائو و پودر بادام را با هم مخلوط کنید و آن را در دو نوبت همراه با شیر، به طور یک در میان به مایه فراهم کرده بیفزائید و با همزن برقی بزنید.
اکنون مایه به دست آمده را در قالب بریزید و رویش را با پالت صاف کنید.
آن‌گاه نیمه‌های زردآلو را روی مایه کیک بچینید و قالب را در فر بگذارید.
اینک کیک را به مدت تقریبی 50 دقیقه بپزید و پس از اتمام زمان پخت، برای حصول اطمینان از پخت کامل کیک، یک خلال چوبی در کیک فرو کنید و چنانچه چیزی از مایه کیک به خلال نچسبیده باشد، کیک آماده است.
یادآوری
برای براق شدن و درخشندگی زردآلوها، می‌توانید پس از خارج کردن کیک از فر، روی زردآلوها مارمالاد زردآلو بمالید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید