نمناک/ چی لازم دارم:
آب سرد 2 و نیم فنجان
نشاسته ذرت سه چهارم فنجان + نصف فنجان برای پاشیدن روی راحت الحلقوم ها
شکر 3 فنجان
سیروپ ذرت یک چهارم فنجان
اسانس پرتقال 1 ق غ
رنگ خوراکی ژله ای پرتقالی 2 قطره
روغن جامد یا اسپری جدا کننده برای چرب کردن سینی
پودر شکر نصف فنجان
پودر میخک یک چهارم ق چ
چطور بپزم:
نشاسته ی ذرت را در 3 مرحله به آب اضافه کرده هم بزنید تا کاملا حل شود هیچ گلوله ای باقی نماند . در صورت نیاز میتوانید از صافی رد کنید و گلوله های باقی مانده را با کمی از آب و نشاسته حل کنید و به مواد اضافه نمایید . آب و نشاسته را به مدت 2 دقیقه در مایکروفر بگذارید . هم بزنید و دوباره 2 – 3 دقیقه در مایکروفر بگذارید تا شروع به کدر شدن کند . دوباره برداشته هم بزنید . حین هم زدن باید رگه هایی سفید در آن نمایان شود .
شکر و سیروپ ذرت را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر در مایکروفر حرارت دهید . دوباره برداشته هم بزنید و 5 دقیقه دیگر در مایکروفر گذاشته و دوباره برداشته هم بزنید . در این مرحله مخلوط با ید غلیظ و نیمه شفاف شده باشد . دوباهر 5 دقیقه در مایکروفر حرارت دهید و سپس اسانس و رنگ خوراکی را با آن اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود .
دوباره 3 دقیقه در مایکروفر حرارت دهید و برداشته هم بزنید زمانی که موقع هم زدن مواد دور همزن بچسبند و گرد شوند نشان دهنده ی این است که به غلظت مناسب رسیده اند در غیر این صورت باید 1 دقیقه ی دیگر در مایکروفر بگذارید . میتوانید تکه ای کوچک از راحت الحلقوم را در ظرفی بگذارید تا خنک شود . بعد از خنک شدن باید بتوانید آن را برداشته و گرد کنید بدون این که ترک بخورد .
یک سینی 20 سانتی را کاملا چرب کنید یا اسپری بزنید و مواد راحت الحلقوم را در سینی بریزید و با قاشقی که پشتش را چرب کرده اید تا حد امکان راحت الحلقوم را صاف کنید و سپس چند ساعتی کناری بگذارید تا به دمای اتاق رسیده و سفت شوند . برای من تقریبا 2 ساعت طول کشید .
راحت الحلقوم که خودش را گرفت با یک چاقوی تیز برش بزنید . میتوانید راحت الحلقوم ها را داخل سینی برش بزنید یا این که روی سطحی که آرد ذرت پاشیده اید برگردانده و سپس برش بزنید . و سپس برگردانده طرف دیگرشان را هم مخلوط نصف فنجان نشاسته ذرت + نصف فنجان پودر شکر + پودر میخک بپاشید .



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

کل ايرانو مثل کف دستت بلد باش
بلد آگهی